Onderhoudsbeurt auto

Geeft uw auto aan dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijke BOVAG garage, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt met alle merken met type auto’s.

Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge beschikt over een ruime en moderne werkplaats die voorzien is van de nieuwste technieken en de modernste apparatuur. Ook beschikken wij over de benodigde computers en software om elektronische diagnoses (OBD/EOBD) op te maken.

Wij beschikken over 2 koloms bruggen, schaar bruggen en daarnaast ook over grote 4 koloms bruggen. Dit zegt u misschien niet zo veel, maar de 2 koloms bruggen, zijn bruggen voor personenauto’s. De zwaardere 4 koloms bruggen zijn geschikt boor bedrijfsbussen en geschikt voor camper onderhoud.

Is uw auto, uw bedrijfsbus of uw camper toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Kosten onderhoudsbeurt
Kosten onderhoudsbeurt

De meest gestelde vraag bij het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt is wel wat de kosten gaan worden. Nu is dit niet altijd direct te zeggen, de hoogte van de kosten verschillen vaak al per merk en type auto, daarnaast is het ook nog afhankelijk van wat er uitgevoerd moet worden. Zo heeft de één een wat sportievere rijstijl en zijn bijvoorbeeld remmen banden sneller aan vervanging toe en rijdt de ander amper kilometers en zien we uitdroging in slanegen of hoezen.

Maakt u een afspraak voor een onderhoudsbeurt, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsindicatie. Hiermee weet u nog niet exact wat de kosten van de onderhoudsbeurt zullen zijn. Maar, heeft u wel een goede indicatie.

Daarnaast maken wij vaak de afspraak met onze klanten, dat mochten de kosten echt een stuk hoger uitvallen dan onze prijsindexactie, wij altijd eerst even contact opnemen om dit te bespreken.

Onderhoudsbeurt alle automerken

Autobedrijf Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Dit houdt dat wij ons niet richten op één automerk, maar dat u bij ons terecht kunt voor het onderhoud van alle automerken.

Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een:

 

Goed om te weten: Omdat wij een erkend BOVAG autobedrijf zijn, krijgt u bij ons BOVAG reparatiegarantie op uitgevoerd onderhoud en op uitgevoerd reparatie werk. Omdat niemand houdt van verrassingen achteraf, ontvangt u bij ons altijd een prijsindicatie vooraf.

Moet uw auto nu of binnenkort voor onderhoud naar de garage? Neem dan gerust even contact met ons op.

Vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt
Vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt

Levert u uw auto in bij Autobedrijf Tjeerdsma voor een onderhoudsbeurt? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van vervangend vervoer. Wij bestellen over verschillende leenauto’s, daarnaast hebben wij ook nog een aantal leen-bedrijfsauto’s.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt en wilt u gebruik maken van ons vervangend vervoer? Vraag dan bij het maken van een afspraak even naar de mogelijkheden.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 42 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00