Onderhoudsbeurt Seat

Is uw Seat toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Autobedrijf Tjeerdsma bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht met alle merken en modellen van Seat.Of u nu een Seat Mii, een Seat Ibiza of een volledig elektrische Seat zoals de Born rijdt, bij Autobedrijf Tjeerdsma is uw Seat is goede handen.

Wij beschikken over een ruime werkplaats waar al het professionele gereedschap en moderne (uitlees) apparatuur aanwezig is om het onderhoud aan uw Seat goed, professioneel en vakkundig uit te voeren. 

Seat onderhoud

Seat onderhoud

Bij alle moderne Seat modellen krijgt u als bestuurder netjes een melding op het dashboard als uw Seat voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet.

De exacte melding kan variëren tussen de modellen en zelfs tussen de bouwjaren. Maar de melding is te allen tijde duidelijk beschreven. Bij de meeste moderne Seat modellen komt er in het wit een steeksleutel in beeld met erbij geschreven welk onderhoud er uitgevoerd dient te worden. 

Storingsmelding dashboard Seat?

Betreft het een storingsmelding? Dan is de steeksleutel in de meeste gevallen oranje gekleurd. Krijgt u een dergelijke melding dan kunt u hier uw rit mee vervolgen maar ons advies is dan wel om zo snel mogelijk een afspraak te maken met de garage om te laten onderzoeken waar deze storingsmelding vandaan komt.

Krijgt u een storingsmelding met een rode steeksleutel of een andere rode melding zoals een uitroepteken? Zet de motor dan zo snel mogelijk uit op een veilige plek en neem direct contact op met de garage of eventueel de ANWB. 
 

Storingsdiagnose Seat

Storingsdiagnose Seat

Krijgt u een storingsmelding in het dashboard van uw Seat? Of merkt u misschien iets aan het rijgedrag van uw auto zoals inhouden of geen power bij het gasgeven? Laat uw auto dan uitlezen op eventuele storingen.

Bij het uitlezen van storingen, ook wel storingsdiagnose genoemd, wordt uw Seat aangesloten op onze uitleescomputer. Onze computer doorloopt alle checks in de computer van uw Seat, vervolgens komen alle storingen of fouten direct naar voren in het systeem.

Het uitvoeren van een storingsdiagnose is dus een hele snelle, eenvoudige manier om in beeld te krijgen welke problemen er zijn met uw auto.

Olie verversen Seat

Moet de olie van uw Seat ververst worden? Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u terecht voor het verversen van de olie van alle Seat modellen.

Laat u een olieverversbeurt bij ons uitvoeren dan wordt dit uiteraard altijd goed, professioneel en vakkundig gedaan. Naast dat wij uitsluitend gebruik maken van de beste oliën, wordt bij een olieverversbeurt ook te alle tijde het oliefilter vervangen.

Goed om te weten: Wij hebben alle gangbare type motorolie en alle gangbare type oliefilters standaard op voorraad.

Moet de olie in uw Seat vervangen worden? Plan dan eenvoudig online een afspraak in.

Onderhoud alle Seat modellen

Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u terecht voor het onderhoud aan alle Seat modellen en alle type brandstof. Ook voor de oudere Seat modellen bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma op het juiste adres.

Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een:


Vragen of direct een onderhoudsbeurt voor uw Seat inplannen? Maak direct online een werkplaatsafspraak of bel tijdens openingstijden 0591 - 521 466
 

Grote beurt Seat

Grote beurt Seat

De grote beurt, maar ook de kleine beurt. Twee termen die eigenlijk niet meer gebruikt worden. Tegenwoordig wordt er meer gesproken over servicebeurten of onderhoudsbeurten.

Welke onderhoudsbeurt uitgevoerd dient te worden, wordt zoals hierboven te lezen is vaak wel aangegeven door de auto zelf. Maar er zijn ook onderhoudsbeurten die niet weergegeven worden in het dashboard. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij de Seat modellen geen melding voor het vervangen van de distributieriem.

Heeft u vragen over Seat onderhoud of wilt u misschien direct een afspraak inplannen om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier instellen of ons bellen op telefoonnummer 0591 - 521 466.
 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 48 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen GOLF Cabriolet
Volkswagen GOLF Cabriolet
1.2 TSI BlueMotion
Bouwjaar 2011
KM-stand 178083 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 167,00
Opel Mokka
Opel Mokka
1.4 T Cosmo
Bouwjaar 2016
KM-stand 112654 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 280,00
Audi A3
Audi A3
Sportback 1.2 TFSI Attraction Advance
Bouwjaar 2013
KM-stand 131447 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 222,00