Onderhoudsbeurt Volkswagen

Is uw Volkswagen toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Autobedrijf Tjeerdsma bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht met alle merken en modellen van Volkswagen.Of u nu een Volkswagen Up, een Volkswagen Golf of een volledig elektrische Volkswagen zoals de ID3 rijdt, bij Autobedrijf Tjeerdsma is uw VW is goede handen.

Wij beschikken over een ruime werkplaats waar al het professionele gereedschap en moderne (uitlees) apparatuur aanwezig is om het onderhoud aan uw Volkswagen goed, professioneel en vakkundig uit te voeren. 

Volkswagen onderhoud

Volkswagen onderhoud

Bij alle moderne VW modellen krijgt u als bestuurder netjes een melding op het dashboard als uw Volkswagen voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet.

De exacte melding kan variëren tussen de modellen en zelfs tussen de bouwjaren. Maar de melding is te allen tijde duidelijk beschreven. Bij de meeste moderne VW modellen komt er in het wit een steeksleutel in beeld met erbij geschreven welk onderhoud er uitgevoerd dient te worden. 

Storingsmelding dashboard VW?

Betreft het een storingsmelding? Dan is de steeksleutel in de meeste gevallen oranje gekleurd. Krijgt u een dergelijke melding dan kunt u hier uw rit mee vervolgen maar ons advies is dan wel om zo snel mogelijk een afspraak te maken met de garage om te laten onderzoeken waar deze storingsmelding vandaan komt.

Krijgt u een storingsmelding met een rode steeksleutel of een andere rode melding zoals een uitroepteken? Zet de motor dan zo snel mogelijk uit op een veilige plek en neem direct contact op met de garage of eventueel de ANWB. 
 

Storingsdiagnose Volkswagen

Storingsdiagnose Volkswagen

Krijgt u een storingsmelding in het dashboard van uw Volkswagen? Of merkt u misschien iets aan het rijgedrag van uw auto zoals inhouden of geen power bij het gasgeven? Laat uw auto dan uitlezen op eventuele storingen.

Bij het uitlezen van storingen, ook wel storingsdiagnose genoemd, wordt uw Volkswagen aangesloten op onze uitleescomputer. Onze computer doorloopt alle checks in de computer van uw Volkswagen, vervolgens komen alle storingen of fouten direct naar voren in het systeem.

Het uitvoeren van een storingsdiagnose is dus een hele snelle, eenvoudige manier om in beeld te krijgen welke problemen er zijn met uw auto.

Olie verversen Volkswagen

Moet de olie van uw Volkswagen ververst worden? Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u terecht voor het verversen van de olie van alle Volkswagen modellen.

Laat u een olieverversbeurt bij ons uitvoeren dan wordt dit uiteraard altijd goed, professioneel en vakkundig gedaan. Naast dat wij uitsluitend gebruik maken van de beste oliën, wordt bij een olieverversbeurt ook te alle tijde het oliefilter vervangen.

Goed om te weten: Wij hebben alle gangbare type motorolie en alle gangbare type oliefilters standaard op voorraad.

Moet de olie in uw Volkswagen vervangen worden? Plan dan eenvoudig online een afspraak in.

Grote beurt Volkswagen
Grote beurt Volkswagen

De grote beurt, maar ook de kleine beurt. Twee termen die eigenlijk niet meer gebruikt worden. Tegenwoordig wordt er meer gesproken over servicebeurten of onderhoudsbeurten.

Welke onderhoudsbeurt uitgevoerd dient te worden, wordt zoals hierboven te lezen is vaak wel aangegeven door de auto zelf. Maar er zijn ook onderhoudsbeurten die niet weergegeven worden in het dashboard. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij de Volkswagen modellen geen melding voor het vervangen van de distributieriem.

Heeft u vragen over Volkswagen onderhoud of wilt u misschien direct een afspraak inplannen om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier instellen of ons bellen op telefoonnummer 0591 - 521 466.
 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 46 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Audi A3
Audi A3
Sportback 2.0 TDI Ambiente Pro Line plus
Bouwjaar 2016
KM-stand 132666 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 331,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
1.2 TSI Comfortline
Bouwjaar 2014
KM-stand 174123 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 202,00
Opel Insignia
Opel Insignia
1.6 T Business+
Bouwjaar 2014
KM-stand 128624 km 170 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 258,00