Autowasstraat Nieuw-Weerdinge

Op zoek naar een autowasstraat in Nieuw-Weerdinge? Zoek dan niet verder! Bij Autobedrijf Tjeerdsma beschikken we over een moderne wasstraat die eind 2023 grondig is vernieuwd. Er is nieuwe wastechniek geïnstalleerd, en de wanden en vloeren zijn opnieuw gecoat. Ook is er een voorwas-unit toegevoegd om uw auto speciaal te behandelen voordat deze de wasstraat ingaat.

De voorbehandeling bestaat uit het aanbrengen van onze speciale velgenreiniger en het afspuiten van uw auto met hoge druk en shampoo, waardoor uw auto nog schoner wordt.

U hoeft geen afspraak te maken om uw auto te wassen; de wasstraat heeft dezelfde openingstijden als ons garagebedrijf. En goed om te weten, onze wasstraat staat open voor iedereen, dus ook als u geen klant bent bij Autobedrijf Tjeerdsma, bent u van harte welkom om uw auto bij ons te komen wassen!

Hulp op zaterdag

Hulp op zaterdag

Elke zaterdag, tussen 9:00 en 17:00, is onze wasstraat helemaal klaar om uw auto weer perfect schoon te krijgen. Die dag zetten we extra stapjes om alles nog beter te maken voor u. We beginnen met een voorbehandeling van uw auto, zetten 'm netjes in de wasstraat en geven advies over welk wasprogramma het beste past bij uw auto. U hoeft geen afspraak te maken; loop gewoon binnen bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge en laat uw auto weer blinken.

Openingstijden en onze prijzen

De openingstijden van onze autowasstraat zijn gelijk aan de openingstijden van ons garagebedrijf. Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondagen en feestdagen is de wasstraat gesloten. Onze wasbox is daartegen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Kosten autowassen in de wasstraat:

  • Wasprogramma pro 1: hoge druk voorwas, actief schuim, wassen, drogen en hotwax. € 10,-
  • Wasprogramma pro 2 :hoge druk voorwas, actief schuim, wassen, drogen, hotwax, polish programma en bodemwas. € 12,50
     
  • Voorwassen € 1,-
  • Velgenreiniger € 2,-


De kosten van onze 24/7 wasbox zijn € 3,- per 6 minuten. Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen contant geld mee te nemen, betalen kan zowel in de autowasstraat als in onze 24/7 wasbox eenvoudig contactloos met een pinpas en zelfs met uw telefoon! 
 

24/7 wasbox

24/7 wasbox

Wilt u uw auto liever met de hand of liever buiten de openingstijden van ons garagebedrijf uw auto wassen? Dan biedt onze 24/7 wasbox in Nieuw-Weerdinge de oplossing! Onze wasbox is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

De kosten zijn € 3,- per 6 minuten. Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen kleingeld te hebben, betalen kan eenvoudig contactloos.

Ook voor niet Tjeerdsma klanten

Onze wasstraat, maar ook onze 24/7 wasbox zijn open voor iedereen die zijn of haar auto, bedrijfswagen of camper schoon wil maken. Dus ook als u (nog) geen klant bent bij Autobedrijf Tjeerdsma. Iedereen is welkom!

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 41 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00