Onderhoudsbeurt Ford

Onderhoudsbeurt Ford: Is uw Ford toe aan een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge helemaal aan het juiste adres. Ons BOVAG garagebedrijf is zowel gespecialiseerd in het onderhoud van Ford personenauto’s als Ford bedrijfsauto’s.

Onze onderhoudsbeurten zijn eigenlijk onder te verdelen in de kleine onderhoudsbeurt en de grote onderhoudsbeurt. Bij een kleine onderhoudsbeurt gaat het vooral om controle van alle systemen, draaiende delen, remmen en het bijvullen van vloeistoffen.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt doorgaans de olie vervangen, verschillende filters vervangen en alle vloeistoffen gecontroleerd.

Heeft u vragen of wilt u direct een onderhoudsbeurt inplannen voor uw Ford? Neem dan contact op met Autobedrijf Tjeerdsma via telefoonnummer 0591 521466.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Ford onderhoud
Ford onderhoud

Door het tijdig en goed laten uitvoeren van het onderhoud aan uw Ford kunt u onnodige kosten en problemen voorkomen. Dit geld voor zowel redelijk kleine onderhoudspunten als groetere.

Denk alleen al aan het tijdig laten controleren, verversen en bijvullen van vloeistoffen. Doorrijden tot de motor te weinig of misschien helemaal geen olie meer heeft kan enorme motorschade veroorzaken. 

Het vervangen of het compleet reviseren van een motor staat qua kosten en werkzaamheden in het niets met het bijhouden van de staat van olie en het oliepeil. Maar zoals bij erg veel van dit soort zaken, het moet wel even gebeuren.

Heeft u vragen met betrekking tot het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan uw Ford? Neem dan tijdens openingstijden gerust even contact met ons op. Wij hebben antwoord op al uw vragen en kunnen u vooraf ook altijd een kostenindicatie geven.

Onderhouds- prijzen Ford
Onderhouds- prijzen Ford

Wat zijn de kosten voor het onderhoud aan mijn Ford. De meest gestelde vraag met betrekking tot het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt, is wel: Wat gaat het kosten.

Nu kunnen we dit nooit 100% exact van tevoren zeggen, maar we kunnen u wel een redelijk specifieke kostenindicatie geven. Afhankelijk van type Ford, type motor en kilometerstand. Echter is dan ook de staat van de auto van belang, heeft deze bijvoorbeeld voorgaande onderhoudsbeurten gemist of zijn er externe factoren die een rol spelen? Bijvoorbeeld heeft de auto lang stil gestaan.

Kortom, is uw Ford toe aan een onderhoudsbeurt en wilt u weten wat de kosten worden voor het laten uitvoeren van goed, professioneel onderhoud zodat u weer zorgeloos op pad kunt? Neem dan gerust even contact met Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge (Gemeente Emmen).

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 46 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Audi A3
Audi A3
Sportback 2.0 TDI Ambiente Pro Line plus
Bouwjaar 2016
KM-stand 132666 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 331,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
1.2 TSI Comfortline
Bouwjaar 2014
KM-stand 174123 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 202,00
Opel Insignia
Opel Insignia
1.6 T Business+
Bouwjaar 2014
KM-stand 128624 km 170 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 258,00