De zekerheid van BOVAG garantie

Wij krijgen weleens de vraag, wat is het voordeel van een BOVAG garagebedrijf? Het antwoordt hierop is: Een BOVAG garagebedrijf biedt verschillende voordelen ten opzichte van niet BOVAG garages. 

BOVAG garantie op een tweedehands auto

BOVAG garantie op een tweedehands auto

Wilt u een auto kopen bij een BOVAG-autobedrijf, vraag dan naar BOVAG Garantie. U heeft recht op deze BOVAG garantie als dit bij de aankoop van de auto in het koopcontract wordt overeengekomen.

Wat houdt deze BOVAG Garantie in? Dat uw tweedehandsauto tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. Deze BOVAG garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de uren van de monteur. Let wel op, dat dit alleen geldt voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht.

BOVAG garantie op uitgevoerde reparaties

Laat u uw auto repareren bij een bij de BOVAG aangesloten garagebedrijf? Dan heeft u recht op BOVAG reparatiegarantie. Maar wat houdt dit precies in?

BOVAG reparatiegarantie houdt in dat u zes maanden garantie ontvangt op de uitgevoerde reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen. Mocht er iets niet goed gegaan zijn of het probleem niet juist verholpen zijn of dat deze misschien direct weer terugkomt, dan moet de BOVAG garagehouder dit gebrek op een verantwoorde manier herstellen.

Let op: Als een nieuw probleem ontstaat en het nieuwe probleem los staat van de uitgevoerde reparatie, dan valt dit uiteraard niet onder de BOVAG reparatiegarantie.

Meer voordelen

Meer voordelen

Daarnaast nog een aantal voordelen voordelen voor u als u zaken doet met een BOVAG garagebedrijf:

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: BOVAG garagebedrijven moeten voldoen aan strenge BOVAG kwaliteitsnormen en worden regelmatig gecontroleerd op hun dienstverlening en bedrijfsvoering.

 

  • Geschillenregeling: Mocht er een geschil ontstaan tussen de klant en het BOVAG-bedrijf. Dan kunt u als klant gebruikmaken van de BOVAG-geschillenregeling.

Winnaar BOVAG Autobedrijf van het Jaar

Ieder jaar rijkt BOVAG de prijs ‘BOVAG autobedrijf van het jaar’ uit. Dit is een verkiezing onder alle opgegeven onafhankelijke autobedrijven. Hierin wordt het allround beste BOVAG autobedrijf verkozen tot ‘Autobedrijf van het jaar!

Wij van Autobedrijf Tjeerdsma zijn hartstikke trots op het feit dat wij deze verkiezing in 2017 hebben weten te winnen! Tjeerdsma werd bestempeld als een bedrijf waarin alles er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, en waar de sales en aftersales goed op orde zijn.

Wilt u meer weten over BOVAG of wilt u een afspraak maken bij het autobedrijf van het jaar 2017/2018? Bel ons gerust via 0591 - 521 466.

 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz A-Klasse
Mercedes-Benz A-Klasse
250 e
Bouwjaar 2021
KM-stand 44975 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 629,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
2.0 TDI GTD
Bouwjaar 2015
KM-stand 174506 km 184 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 329,00
Audi A1
Audi A1
Sportback 1.4 TFSI Ambition Pro Line
Bouwjaar 2012
KM-stand 113625 km 122 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 290,00