BOVAG

Autobedrijf Tjeerdsma, het BOVAG autobedrijf uit de regio én winnaar van de verkiezing BOVAG autobedrijf van het jaar 2017/2018!

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9000 ondernemers, die zich net als ons met mobiliteit bezig houden. Naast een brancheorganisatie dient de BOVAG ook als een keurmerk voor onze klanten. Ons doel is dat u zorgeloos kunt genieten van uw auto.

Wanneer je als bedrijf aangesloten wilt worden bij de BOVAG, dien je je aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. BOVAG bedrijven zijn bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.

van een BOVAG Garage
De zekerheden
van een BOVAG Garage

Voor de meeste mensen is BOVAG een zeer breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk, hierdoor zijn er veel bedrijven die zich bij BOVAG willen laten aansluiten. Echter moet een bedrijf aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen voordat het toegelaten mag worden.

De zekerheden van BOVAG als BOVAG Garantie zorgen ervoor dat de belangen van consumenten die met een BOVAG bedrijf, bijvoorbeeld Tjeerdsma, zaken doen, gewaarborgd zijn.

Of u nu bij Tjeerdsma komt voor auto onderhoud, het laten repareren van uw auto of interesse heeft in één van onze BOVAG occasions. Bij BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma bent u ervan verzekerd dat er een specialist met uw auto bezig is. Het BOVAG keurmerk staat voor kwaliteit.

Autobedrijf van het jaar
BOVAG
Autobedrijf van het jaar

Ieder jaar rijkt BOVAG de prijs ‘BOVAG autobedrijf van het jaar’ uit. Dit is een verkiezing onder alle opgegeven onafhankelijke autobedrijven. Hierin wordt het allround beste BOVAG autobedrijf verkozen tot ‘Autobedrijf van het jaar!’

Wij van Autobedrijf Tjeerdsma zijn hartstikke trots op het feit dat wij deze verkiezing in 2017 hebben weten te winnen! Tjeerdsma werd bestempeld als een bedrijf waarin alles er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, en waar de sales en aftersales goed op orde zijn.

Wilt u meer weten over BOVAG of wilt u een afspraak maken bij het autobedrijf van het jaar 2017/2018? Bel ons gerust via 0591 - 521 466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 42 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00