Onderhoudsbeurt Nissan

Rijdt u een Nissan en bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres voor het onderhoud aan uw Nissan? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres.

Autobedrijf Tjeerdsma in een door de RDW erkend garagebedrijf. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Het grote voordeel voor u als klant is dat u bij een BOVAG Autobedrijf ten alle tijde garantie krijgt op uitgevoerde werkzaamheden en de vervangende onderdelen.

Onafhankelijk autobedrijf

Onafhankelijk autobedrijf

Autobedrijf Tjeerdsma in een onafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat wij ons niet specifiek richten op één automerk, maar dat u bij ons terecht kunt met alle merken en alle type auto’s. Uiteraard beschikken wij over de beste gereedschappen en alle moderne (uitlees) apparatuur welke ook helemaal geschikt zijn voor Nissan.

Moet uw Nissan voor onderhoudsbeurt? Dan kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen. Heeft u nog vragen of wilt u vooraf eerst wat meer informatie over het onderhoud aan uw Nissan? Neem dan gerust even contact met ons op. 

Grote onderhoudsbeurt Nissan

Groot onderhoud aan uw Nissan; de grote onderhoudsbeurt. Officieel praten we niet meer over een grote of kleine onderhoudsbeurt. Maar toch wordt deze term door klanten maar ook door de garagebedrijven nog best vaak gebruikt.

Officieel is het dus niet meer grote onderhoudsbeurt Nissan of kleine onderhoudsbeurt Nissan maar moeten we praten over Nissan servicebeurt of Nissan service interval.

De moderne auto’s geven tegenwoordig netjes op het dashboard een melding dat de auto voor een onderhoudsbeurt naar garage moet. Of dit onderhoud nu gelijk staat aan een grote of kleine onderhoudsbeurt staat er vaak niet bij.

Wanneer uw Nissan voor een servicebeurt of service interval naar de garage moet is afhankelijk van het type motor, het type brandstof, de leeftijd van de auto, het aantal gereden kilometers en hoe lang het geleden is dat de laatste servicebeurt uitgevoerd is.

Maar zoals hierboven al genoemd. U hoeft dit zelf gelukkig niet meer in de gaten te houden, uw Nissan weet exact wanneer deze weer toe is aan een onderhoudsbeurt/ servicebeurt en zal dit als het moment daar is, netjes aangeven op het dashboard.

Onderhoudsbeurt Nissan kosten

Onderhoudsbeurt Nissan kosten

Onderhoudsbeurt Nissan, wat zijn de kosten? Laat u bij Autobedrijf Tjeerdsma een onderhoudsbeurt aan uw Nissan uitvoeren dan kunnen wij u uiteraard vooraf aangeven wat de kosten zullen zijn.

Wat de kosten zullen zijn is afhankelijk van het type onderhoudsbeurt. Zo kan het zijn dat alleen de olie en het oliefilter ververst moeten worden en bijvoorbeeld het interieurfilter vervangen moet worden maar het kan ook zo zijn dat distributieriem van uw Nissan vervangen moet worden. Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, varieert de prijs van de onderhoudsbeurt.
 

Moet uw Nissan voor een servicebeurt en wilt u vooraf exact weten welke kosten eraan verbonden zitten? Neem dan even contact met ons op of kom tijdens openingstijden even bij ons langs! Terwijl u geniet van een verse kop koffie, bekijken wij direct even voor u welk onderhoud er uitgevoerd moet gaan worden.

Onderhoudsbeurt Nissan Emmen

Onderhoudsbeurt Nissan Emmen

Woont u in Emmen of omgeving? Rijdt u een Nissan en moet uw Nissan binnenkort voor een servicebeurt of een onderhoudsbeurt naar de garage? Kies er dan voor om uw Nissan in onderhoud te brengen bij Autobedrijf Tjeerdsma.

Autobedrijf Tjeerdsma is gevestigd op slechts een kleine 15 minuten rijden van Emmen in Nieuw-Weerdinge (gemeente Emmen). Woont u in Emmen en brengt u uw Nissan bij ons voor een servicebeurt, een onderhoudsbeurt of om een reparatie uit te laten voeren? Dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Wilt u gebruik maken van een vervangende auto of vervangende bedrijfsauto? Geef dit dan even aan bij het maken van de afspraak, dan zorgen wij ervoor dat deze voor u klaar staat.

Storingsdiagnose Nissan

Brand er een storingslampje op het dashboard of ondervindt u problemen met uw Nissan maar is de oorzaak niet direct te herleiden?

Maak dan een afspraak om uw Nissan uit te laten lezen. Bij Autobedrijf Tjeerdsma beschikken wij over de modernste uitleesapparatuur om het probleem met uw Nissan te diagnosticeren. Aan de hand van een storingsdiagnose kunnen wij in heel veel gevallen snel de oorzaak naar voren halen van het probleem.

Wilt u een afspraak maken om het onderhoud aan uw Nissan uit te laten voeren of wilt u een afspraak maken om een diagnose te laten uitvoeren? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of bel ons tijdens openingstijden.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 46 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Audi A3
Audi A3
Sportback 2.0 TDI Ambiente Pro Line plus
Bouwjaar 2016
KM-stand 132666 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 331,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
1.2 TSI Comfortline
Bouwjaar 2014
KM-stand 174123 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 202,00
Opel Insignia
Opel Insignia
1.6 T Business+
Bouwjaar 2014
KM-stand 128624 km 170 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 258,00