Camper Onderhoud

Autobedrijf Tjeerdsma bestaat al meer dan 35 jaar en beschikt over een moderne werkplaats die onder andere is uitgerust met een speciale camperbrug. U kunt met alle camper merken bij ons terecht, van jong tot oud. Ons vakkundig personeel is voorzien van alle vereiste apparatuur en kennis om ervoor te zorgen dat u veilig en comfortabel met uw camper op reis kunt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen voor camper onderhoud of een camper apk? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0591 - 521 466.

Camper onderhoud en campercheck
Camper onderhoud en campercheck

De basis van veel campers is een bedrijfsauto, maar omdat een camper heel anders ingezet en gebruikt wordt is het verstandig om naast de voorgeschreven onderhoudsbeurten, minimaal eens per jaar de camper volledig te laten inspecteren.

Hiervoor heeft Autobedrijf Tjeerdsma de campercheck ontwikkeld. Tijdens deze check wordt uw camper op maar liefst 60 belangrijke punten gecontroleerd, zodat u zorgeloos en goed voorbereid op vakantie kunt. Wat maakt een campercheck speciaal? Bij een campercheck wordt naast de standaard auto of bedrijfsauto check (denk hierbij aan banden, vloeistoffen, remmen, riemen, verlichting etc.) ook de specifieke camper onderdelen gecontroleerd, zo controleren wij onder andere:

  • De gasleidingen en de gasinstallatie
  • De drukregelaar (gas)
  • De elektriciteit (leidingwerk, aansluitingen, randaarde)
  • De camper opbouw/ cabine
  • Het watersysteem
Nu slechts € 89.-
BOVAG-onderhoudsbeurt met campercheck
Nu slechts € 89.-

Autobedrijf Tjeerdsma biedt een BOVAG-onderhoudsbeurt inclusief complete campercheck op 60 punten aan, voor slechts € 89.-

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK en profiteer van de speciale actieprijzen!