24/7 Wasbox

Bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge vindt u naast onze autowasstraat onze wasbox. De wasbox is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend zodat u op ieder moment, alle dagen in de week uw auto bij ons kunt wassen.

In onze wasbox kunt u kiezen uit onder andere de auto afspoelen, de auto wassen met shampoo en u kunt de auto in de wax zetten. De kosten zijn € 3,- per 6 minuten. Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen kleingeld te hebben, betalen kan eenvoudig contactloos.
 

Camper of bedrijfswagen wassen?

Camper of bedrijfswagen wassen?

Grote voertuigen, zoals campers of bestelwagens met dakrekken, passen soms niet in een traditionele wasstraat. Een wasbox biedt de ruimte en flexibiliteit om ook deze voertuigen schoon te maken.

Mede hierom bieden wij naast onze geavanceerde autowasstraat ook een 24/7 wasbox aan. Wilt u uw camper komen wassen of wilt u uw bedrijfswagen komen wassen? Dan bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week van harte welkom bij ons in Nieuw-Weerdinge!

En goed om te weten, kleingeld meenemen is niet meer nodig. Bij ons kunt contactloos betalen met uw pinpas of uw mobiele telefoon. 

Ook voor niet Tjeerdsma klanten

Onze 24/7 wasbox is open voor iedereen die zijn of haar auto, bedrijfswagen of camper schoon wil maken. Dus ook als u (nog) geen klant bent bij Autobedrijf Tjeerdsma. Iedereen is welkom!

Onze wasstraat

Onze wasstraat

Wilt u liever dat de auto voor u gewassen wordt? Ook dat is bij ons mogelijk. Bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge beschikken wij over een eigen autowasstraat! Onze autowasstraat is uitgerust met een nieuwe Wash-tec roll-over. Deze machine is speciaal ontworpen om personenauto’s en kleine bestelwagens op een hoog niveau te wassen.

In 2023 heeft onze wasstraat een mooie update gekregen! Zo is er nieuwe was-techniek in gekomen, zijn de wanden gecoat en is er een nieuwe coatingvloer in de wasstraat gekomen. Daarnaast hebben wij nu een voorwas-unit met velgenreiniger en hogedruk wassen. Dit voor het voorbehandelen van de auto.
 

Mede door het voorbehandelen, komen de auto’s schoner en stralender dan ooit tevoren uit onze wasstraat!
 

Openingstijden en onze prijzen

De openingstijden van onze autowasstraat zijn gelijk aan de openingstijden van ons garagebedrijf. Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondagen en feestdagen is de wasstraat gesloten. Onze wasbox is daartegen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Kosten autowassen in de wasstraat:

  • Wasprogramma pro 1 € 10,-
  • Wasprogramma pro 2 € 12,50
     
  • Voorwassen € 1,-
  • Velgenreiniger € 2,-

De kosten van onze 24/7 wasbox zijn € 3,- per 6 minuten. 
 

Kleingeld is niet meer nodig!

Kleingeld is niet meer nodig!

Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen contant geld mee te nemen, betalen kan zowel in de autowasstraat als in onze 24/7 wasbox eenvoudig contactloos met een pinpas en zelfs met uw telefoon! 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 41 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00