Moderne en professionele werkplaats

Autobedrijf Tjeerdsma beschikt over een moderne werkplaats die goed is uitgerust en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Uw auto wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Met alle merken kunt u bij ons terecht. Door de goed ingerichte werkplaats en goed opgeleid personeel kunnen wij de klant een passend uurtarief bieden.

Heeft u een lekke band of een lamp die niet meer werkt, dan kunt u gewoon even langs komen op ieder moment van de dag en wordt u direct geholpen. Met een kopje koffie erbij bent u zo weer mobiel!

Niemand houdt van verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

En mocht blijken dat de reparatiekosten om wat voor reden dan ook hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan komt u het als eerste te weten.

Neem contact op
Formule Autocrew
Voordelen van uw autocrew
Formule Autocrew

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor Apk-keuringen, regulier onderhoud en seizoen controles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs! 

De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

op een rijtje
Voordelen van uw autocrew
op een rijtje

De vakmensen van uw AutoCrew-garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch.

  • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.
  • Elke AutoCrew-garage heeft een partnership met Bosch.
  • Wij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.
  • Alle AutoCrew-garages maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur.
  • Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig.

Heeft u misschien nog vragen of wilt u direct een afspraak inplannen bij onze werkplaats? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 0591-521466.

Leenautoservice
Leenautoservice

Wanneer u uw auto brengt voor een Apk-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 Volkswagens UP’s waaronder één volledig 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-UP en twee Volkswagen Caddy’s (bedrijfsauto) met trekhaak.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 42 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00