Auto wassen

Auto wassen in Nieuw-Weerdinge? Bij Autobedrijf Tjeerdsma vindt u een wasstraat en naast ons pand een 24/7 wasbox. Onze autowasstraat in Nieuw-Weerdinge is uitgerust met een nieuwe Wash-tec roll-over. Deze machine is speciaal ontworpen om personenauto’s en kleine bestelwagens op een hoog niveau te wassen.

Naast de wasstraat vindt u een wasbox die 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend is. In onze wasbox kunt u spoelen, uw auto wassen met shampoo en ook uw auto in de wax zetten is hier mogelijk.

contant geld meenemen is niet nodig, zowel in onze wasstraat als in onze wasbox kunt u contactloos met uw pinpas en zelfs met uw mobiele telefoon betalen.

Wasstraat

Wasstraat

Zoekt u een wasstraat in Nieuw-Weerdinge? Zoek dan niet verder, bij autobedrijf Tjeerdsma beschikken wij over een moderne wasstraat die eind 2023 nog een grote update heeft ondergaan. Zo is er nieuwe wastechniek ingekomen, zijn de wanden en vloeren opnieuw gecoat en is onze wasstraat uitgevoerd met een voorwas-unit om uw auto te behandelen voordat deze door de wasstraat gaat.

Door uw auto voor te behandelen komt uw auto nog schoner uit de wasstraat. Het voorbehandelen bestaat uit het aanbrengen van onze speciale velgenreiniger en de auto met hoge druk en shampoo af te spuiten.

De wasstraat heeft dezelfde openingstijden als ons garagebedrijf en een afspraak maken om uw auto te wassen is niet nodig. En goed om te weten, onze wasstraat is voor iedereen, dus ook als u geen klant bent bij autobedrijf Tjeerdsma bent u van harte welkom om uw auto bij ons te komen wassen!
 

Hulp op zaterdag

Elke zaterdag, van 9:00 tot 17:00, staat onze wasstraat voor u klaar voor een perfecte wasbeurt van uw auto. Op deze dag bieden we extra ondersteuning om uw ervaring beter te maken. We helpen met de voorbehandeling van uw auto, plaatsen deze zorgvuldig in de wasstraat en adviseren over de beste wasprogramma's voor uw auto. Een afspraak maken is niet nodig; kom gerust langs bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge voor een stralende auto.

24/7 Wasbox

24/7 Wasbox

Wilt u uw auto liever met de hand of liever buiten de openingstijden van ons garagebedrijf uw auto wassen? Dan biedt onze 24/7 wasbox in Nieuw-Weerdinge de oplossing! Onze wasbox is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

De kosten zijn € 3,- per 6 minuten. Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen kleingeld te hebben, betalen kan eenvoudig contactloos.

Openingstijden en onze prijzen

De openingstijden van onze autowasstraat zijn gelijk aan de openingstijden van ons garagebedrijf. Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondagen en feestdagen is de wasstraat gesloten. Onze autowasbox is daartegen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Kosten autowassen in de wasstraat:

  • Wasprogramma pro 1 € 10,-
  • Wasprogramma pro 2 € 12,50
     
  • Voorwassen € 1,-
  • Velgenreiniger € 2,-


De kosten van onze 24/7 wasbox zijn € 3,- per 6 minuten. Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen contant geld mee te nemen, betalen kan zowel in de autowasstraat als in onze 24/7 wasbox eenvoudig contactloos met een pinpas en zelfs met uw telefoon! 
 

Ook voor niet Tjeerdsma klanten!

Ook voor niet Tjeerdsma klanten!

Onze autowasstraat en onze 24/7 wasbox is voor iedereen die zijn of haar auto wil komen wassen. 

Dus ook als u (nog) geen klant bent bij Autobedrijf Tjeerdsma bent u van harte welkom om uw auto te komen wassen. 
 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 45 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-Roc
2.0 TSI 4Motion Sport 190PK
Bouwjaar 2018
KM-stand 91360 km 190 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
1.0 TSI Comfortline
Bouwjaar 2018
KM-stand 117360 km 97 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Škoda Octavia
Škoda Octavia
Combi 1.4 TSI Greentech Style Business
Bouwjaar 2017
KM-stand 161078 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 271,00