Onderhoudsbeurt Volvo

Onderhoudsbeurt Volvo: Rijdt u in een Volvo en is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw Weerdinge helemaal op het juiste adres.

Autobedrijf Tjeerdsma is een erkend BOVAG garagebedrijf, dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor service en onderhoud voor alle merken en type auto’s. Wij beschikken over een grote, modern ingerichte werkplaats waar alle benodigde apparatuur aanwezig is om het onderhoud aan uw Volvo op een goede en professionele manier uit te voeren. Uiteraard werken wij alleen met de beste monteurs zodat uw Volvo bij ons altijd in goede handen is.

Heeft u vragen met betrekking tot een onderhoudsbeurt voor uw Volvo of wilt u misschien direct een afspraak bij ons inplannen? Neem dan gerust even contact met ons op via telefoonnummer 0591 521 466.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Volvo onderhoudsbeurt kosten
Volvo onderhoudsbeurt kosten

Een van de meest gestelde vragen bij een onderhoudsbeurt is wel: Wat worden de kosten? Nu kunnen we dit nooit voor helemaal exact zeggen, omdat dit afhankelijk is van het type Volvo, het bouwjaar, het type motor, de brandstof en natuurlijk de kilometerstand.

Daarnaast is het ook van belang wanner er voor het laatst onderhoud is uitgevoerd en of er in het verleden onderhoudsintervallen zijn overgeslagen. Maar, wij kunnen te allen tijde een redelijk exacte prijsindicatie geven wat de kosten zullen worden.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor een onderhoudsbeurt voor uw Volvo? Neem dan gerust even contact met ons op.

Volvo onderhoud in Drenthe?
Volvo onderhoud in Drenthe?

Autobedrijf Tjeerdsma zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge en is ook Volvo specialist voor Emmen en omstreken.

Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt voor alle merken en type auto’s. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Audi en Volkswagen, maar ook dé Volvo specialist voor Emmen en omstreken.

Vragen of direct een afspraak maken voor Volvo onderhoud in Drenthe? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0591 521 466. Of vul het contactformulier in.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 42 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
2.0 TSI 4Motion Highline
Bouwjaar 2017
KM-stand 73578 km 179 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 514,00
Audi A4
Audi A4
Limousine 35 TFSI Launch edition Sport
Bouwjaar 2020
KM-stand 154874 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 505,00
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.4 TSI 4Motion Comfortline Business
Bouwjaar 2017
KM-stand 73452 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 524,00