Reparatie

Bent u in het bezit van een eigen auto? Dan is het laten uitvoeren van een reparatie één van de dingen die het minst leuk zijn. Het kost geld en de veel reparaties zijn onaangekondigd en dus ook niet gepland.

Helaas kan Autobedrijf Tjeerdsma dit niet wegnemen, wat we wel kunnen doen is u volledig ondersteunen, meedenken en zorgen voor vervangend vervoer. Op deze manier proberen we het laten uitvoeren van een reparatie allemaal wat minder vervelend te maken.

Het mooie is wel dat als wij een reparatie hebben uitgevoerd aan uw auto, u altijd BOVAG reparatiegarantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden en de eventueel vervangen onderdelen. Daarnaast lopen wij na een reparatie altijd uw auto even na op de meest essentiële punten, zodat u na een reparatie altijd met een gerust hart en met een veilig gevoel weer de weg op kan.

Vragen over het laten uitvoeren van reparaties aan uw auto, of direct een afspraak inplannen? Bel 0591 - 521 466.

Snelle reparatie
Snelle reparatie

Heeft u een reparatie die direct uitgevoerd dient te worden omdat de auto anders niet berijdbaar is of dat het onverantwoord zou zijn om met een bepaald defect op pad te gaan? Dan proberen wij bij Autobedrijf Tjeerdsma natuurlijk altijd uw auto of bedrijfsauto zo spoedig mogelijk te repareren.

Onderdelen direct uit voorraad levervaar.

Wij hebben veel gangbare onderdelen direct uit voorraad leverbaar, moet er een onderdeel vervangen worden aan uw auto die wij niet op voorraad hebben? Dan is dit geen probleem! Wij hebben een breed netwerk onderdelen leveranciers en kunnen veel onderdelen dezelfde dag nog geleverd krijgen.

 

 

 

Vervangend vervoer
Vervangend vervoer

Moet er een reparatie uitgevoerd worden aan uw auto of staat uw auto in onze werkplaats voor onderhoud, maar kunt u eigenlijk uw auto niet missen? Dan bieden wij bij Autobedrijf Tjeerdsma vervangend vervoer aan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden hier in zijn? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 53 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 28 Bulli
Bouwjaar 2024
KM-stand 20 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 1.030,00
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 28 Bulli DSG
Bouwjaar 2024
KM-stand 20 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 1.030,00
Volkswagen Crafter
Volkswagen Crafter
35 2.0 TDI L3H3 DC Highline
Bouwjaar 2022
KM-stand 68346 km 102 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 610,00