Het Autobedrijf Tjeerdsma onderhoudsplan

Het optijd laten uitvoeren van onderhoud aan uw auto, verkleind de kans onverwachte problemen.

Pech onderweg of een onverwacht hoge repartie aan uw auto, bedrijfswagen of aan uw camper? Helaas kunnen wij van Autobedrijf Tjeerdsma dit nooit helemaal voorkomen, maar wij kunnen wel samen met u de kans zo klein mogelijk houden.

Dit doormiddel van goed, regelmatig onderhoud en reparaties tijdig uitvoeren.

Vragen of direct contact opnemen?
Onderhoudsplan personenauto
Onderhoudsplan personenauto

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het onderhoud aan uw personenauto? Of u uw personenauto nu zakelijk of privé rijdt, of u uw personenauto in de financial lease heeft of niet.

Uiteraard bieden wij voor iedere personenauto een onderhoudsplan op maat aan.

Onderhoudsplan bedrijfsauto
Onderhoudsplan bedrijfsauto

Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw kleinere bedrijfswagens. Denk hierbij aan bedrijfsbussen of bestelwagens.

Periodieke beurten, auto onderhoud of het laten uitvoeren van reparties aan uw bedrijfsbus of bestelauto? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoudsplan camper
Onderhoudsplan camper

Bent u in het bezit van een camper en zoekt u hét beste adres voor camper onderhoud, het laten uitvoeren van reparaties aan uw camper én het laten keuren van uw camper?

Bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge beschikken we niet alleen over het benodigde materieel (zoals een speciale, 4 koloms brug voor campers) en gereedschap. Maar ook over onder eigen, goed opgeleide gespecialiseerde camper monteurs.

Wilt u weten hoe het onderhoudsplan voor uw camper werkt? Neen dan gerust eens contact met ons op.