Autobedrijf Tjeerdsma verzorgt al uw onderhoud

Onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruime werkplaats welke is voorzien van de nieuwste technieken en de modernste apparatuur om het onderhoud uit te voeren aan uw auto. Zo hebben wij onder andere de nieuwste en modernste apparatuur om elektronische diagnoses (obd/eobd) op te maken.

Ook beschikken wij naast twee koloms en schaar autobruggen ook over een grote 4 koloms brug waar wij het onderhoud kunnen uitvoeren aan campers, bestelauto’s en andere grotere/wijdere voertuigen.

Heeft u vragen over het onderhoud of wilt u direct een afspraak inplannen bij autobedrijf Tjeerdsma? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0591 - 521466.

Goed onderhoud en de beste automonteurs

Goed gereedschap is het halve werk, maar als u met uw heilige koe bij ons komt om een onderhoudsbeurt of een reparatie te laten uitvoeren wilt u natuurlijk wel dat dit gedaan wordt door een echte specialist. Autobedrijf Tjeerdsma beschikt daarom over de beste automonteurs van de regio!

Alle automonteurs zijn goed opgeleid om het onderhoud aan uw auto goed, professioneel en vakkundig uit te voeren. Uiteraard ontvangt u van ons altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de eventueel vervangen onderdelen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de onderhoud werkzaamheden:

  • Grote onderhoudsbeurt
  • Kleine onderhoudsbeurt
  • Airco reparatie en airco bijvullen
  • Olie en oliefilter vervangen
  • Roetfilter vervangen / verstopte roetfilter reinigen

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken via telefoonnummer 0591 - 521466.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Wij blijven geopend!

Op 23-02-2021 is tijdens de persconferentie aangegeven dat winkels en showrooms weer open mogen voor klanten op afspraak. Klik op de knop rechts voor alle informatie.