Grote beurt

Grote beurt auto: Is uw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma aan het juiste adres!

Autobedrijf Tjeerdsma beschikt over een moderne werkplaats die goed is uitgerust en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Uw auto wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Met alle merken kunt u bij ons terecht. Door de goed ingerichte werkplaats en goed opgeleid personeel kunnen wij de klant een passend uurtarief bieden.

Grote beurt laten uitvoeren?
Grote beurt laten uitvoeren?

Wanneer u uw auto brengt voor grote beurt, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 Volkswagens UP’s waaronder één volledig 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-UP en twee Volkswagen Caddy’s (bedrijfsauto) met trekhaak.

Wilt u een grote beurt uit laten voeren, heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Bel dan direct met Autobedrijf Tjeerdsma via telefoonnummer 0591-521466.

Grote beurt auto kosten
Grote beurt auto kosten

Wat kost een grote beurt bij jullie, dat is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Hierop kunnen wij eenvoudig het antwoord geven, maar dan moeten we wel een aantal gegevens van uw auto hebben.

Wilt u weten wat de kosten zijn van een Grote beurt bij autobedrijf Tjeerdsma? Neem dan gerust even contact met ons op en houdt uw kenteken bij de hand!

Grote beurt auto Emmen
Grote beurt auto Emmen

BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge bediend ook erg veel klanten uit Emmen. Wist u dat ons autobedrijf op slechts 15 minuten van Emmen zit gevestigd?

Brengt u uw auto voor een grote beurt dan wordt deze uiteraard goed en met de grootste zorg uitgevoerd. Bij een grote beurt doorlopen wij altijd een lijst met vele tientallen controlepunten. Via deze lijst worden vrijwel alle onderdelen van uw auto nagelopen en gecontroleerd op slijtage, beschadigingen en eventuele slijtage.

Daarnaast word bij een grote beurt ook vrijwel altijd de motorolie en het oliefilter vervangen, het luchtfilter vervangen en het interieurfilter vervangen.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 41 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00