Auto uitlijnen en stabiliseren

Een auto hoort te rijden zonder trilling of bibbering in het stuur. Daarnaast hoort een auto ook niet naar rechts of links te trekken. Gebeurt dit nu wel? Dan zou dit een aantal oorzaken kunnen hebben. Dit zou bijvoorbeeld kunnen komen door een slechte uitlijning van uw auto en/of slecht niet goed gestabiliseerde wielen.

Naast dat dit vervelend of storend kan zijn tijdens het rijden, kan het natuurlijk ook tot onveilige situaties lijden. Heeft u een trilling in het stuur of trekt de auto naar rechts of naar links tijdens het rijden? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Versleten banden?
Versleten banden?

Daarnaast kunnen deze “klachten” ook veroorzaakt worden door versleten banden of door verkeerd afgesleten banden, wat dan ook weer een oorzaak kan zijn van een verkeerde of onjuiste uitlijning van uw auto.

Ook kunnen dergelijke klachten veroorzaakt worden door een kapotte of gebogen velg. Een knik of deuk in de velg hoeft niet zichtbaar te zijn voor het blote ook om een auto uit onbalans te krijgen.

Heeft u dergelijke klachten en wilt u weten hoe dit verholpen kan worden? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van BOVAG-autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel 0591 - 521 466

Tjeerdsma
Uitlijnen auto Bij
Tjeerdsma

Naast dat een goed uitgelijnde auto een stuk lekkerder rijdt, heeft het goed uitlijnen van uw auto nog een aantal voordelen:

  • U bespaart brandstof (minimale rolweerstand)
  • U bespaart op autobanden (geen vage of rare slijtage op de banden)
  • Uw auto rijdt beter in één lijn (auto trekt niet meer)

Wilt u uw auto laten uitlijnen of wilt u uw wielen laten stabiliseren? Neem dan gerust eens contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz A-Klasse
Mercedes-Benz A-Klasse
250 e
Bouwjaar 2021
KM-stand 44975 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
2.0 TDI GTD
Bouwjaar 2015
KM-stand 174506 km 184 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 329,00
Audi A1
Audi A1
Sportback 1.4 TFSI Ambition Pro Line
Bouwjaar 2012
KM-stand 113625 km 122 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 290,00