Airco laten vullen in Emmen?

Wordt het buiten warmer, dan is de kans groot dat u in de auto de airco weer ingeschakeld. Maar, het kan helaas voorkomen dat de werking niet is zoals u gewend bent. Wordt de airco niet meer koud, of geeft de airco een lauwe lucht? Dan is de kans groot dat u de airco moet laten vullen.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
R-134a en R1234yf
airco gas
R-134a en R1234yf

In het aircosysteem van uw auto zit aircogas, dit zit onder hoge druk in het het aircosysteem. Het standaard gas wat gebruikt wordt in de meeste auto’s is het R-134a airco gas. Daarnaast zijn er steeds meer, moderne auto’s, die het R1234yf airco gas gebruiken.

Wilt u uw airco laten vullen in Emmen met het R-134a gas of wilt u uw airco laten vullen in Emmen met het R1234yf gas? Bij Autobedrijf Tjeerdsma leveren we zowel het R-134a als het R1234yf airco gas. Bij ons bent u dus altijd op het juist adres! 

Auto airco laten vullen Emmen
Auto airco laten vullen Emmen

Moet uw auto airco gevuld worden? Plan dan eenvoudig een afspraak met één van onze professionele monteurs in. U kunt een werkplaatsafspraak eenvoudig online inplannen, maar uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. 

Direct een afspraak maken om uw Auto airco te laten vullen in Emmen? of wilt u eerst weten wat de exacte kosten zijn voor het laten vullen van de airco van uw auto? Bel 0591 - 521 466.

Camper airco laten vullen in Emmen?
Camper airco laten vullen in Emmen?

Wilt u de airco van uw camper laten vullen? Ook dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma helemaal op het juiste adres. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur, gereedschap en kennis om het onderhoud aan uw camper professioneel, degelijk en goed te kunnen uitvoeren.

Naast het het aanbieden van het reguliere camper onderhoud en reparatiewerk. Biedt Autobedrijf Tjeerdsma ook de BOVAG campercheck aan. Tijdens deze BOVAG campercheck wordt uw camper op maar liefst 60 punten gecontroleerd.

De bedoeling van de BOVAG campercheck is natuurlijk dat u met een gerust hart op pad kunt met uw camper. En dat de kans op verrassingen terwijl u op reis bent, tot een minimum te beperken.
 

Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge
Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge

BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma, gevestigd in Nieuw-Weerdinge, op slechts 15 autominuten van Emmen!

Op slechts 15 autominuten van Emmen zit autobedrijf Tjeerdsma gevestigd. Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Dit houd in dat u bij ons terecht kunt met alle merken en type auto’s. 
 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw camper en kleine bedrijfswagens. Hiervoor beschikken wij over speciale (grotere) bruggen, specialistisch gereedschap en natuurlijk de beste automonteurs!

Vragen of direct een afspraak inplannen bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge? Vul het contactformulier in, of bel tijdens openingstijden 0591 - 521 466.
 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volvo V60
Volvo V60
2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum
Bouwjaar 2014
KM-stand 232638 km 215 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Audi Q7
Audi Q7
50 TDI quattro Pro Line S 7p
Bouwjaar 2019
KM-stand 138807 km 286 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Opel Mokka X
Opel Mokka X
1.4 Turbo 120 Jaar Edition 9.300KM!
Bouwjaar 2019
KM-stand 9314 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00