Kleine beurt auto

Is uw auto aan een kleine beurt toe? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres! Wij verzorgen de kleine onderhoudsbeurt voor ieder merk en type auto.

Wanneer Kleine beurt auto?
Wanneer Kleine beurt auto?

Een veel gestelde vraag is: wanneer moet mijn auto een Kleine beurt hebben? Het antwoord hierop varieert per merk, type en zelfs uitvoering van de auto. Maar gemiddeld gezien moet een auto om de 20 à 30 duizend kilometer een onderhoudsbeurt hebben. Bij veel moderne auto’s krijgt u overigens netjes een melding op het dashboard. vaak wordt dit aangegeven met een oranje/gele werksleutel of met de tekst “service”.

Of de betreffende melding voor een Kleine of grote beurt is wordt niet altijd duidelijk weergegeven, maar komt u gerust even langs met uw auto bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge dan kunnen wij even voor u nakijken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Wilt u weten wanneer uw auto toe is aan een kleine beurt? Neem dan gerust eens contact op met autobedrijf Tjeerdsma om een afspraak in te plannen.

Mogelijkheid voor vervangend vervoer
Mogelijkheid voor vervangend vervoer

Wanneer u uw auto brengt voor een APK, grote of kleine beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij Tjeerdsma altijd vervangend vervoer regelen. Wij beschikken over verschillende Volkswagens UP's, waaronder één 100% elektrische e-Up! en een Volkswagen Caddy met trekhaak.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot vervangend vervoer. 

 

bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge
Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen
bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 39 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00