Onderhoudsbeurt Seat Mii

Heeft u een Seat Mii en geeft deze een melding voor een service- of onderhoudsbeurt? Wacht dan niet te lang met het inplannen van een service- of onderhoudsbeurt.

Een beetje afhankelijk van het type motor heeft uw Seat Mii iedere 15.000 kilometer of iedere 30.000 kilometer of in ieder geval eens in de 24 maanden onderhoud nodig. Vroeger werd er meer gesproken over een grote beurt en een kleine beurt. Maar tegenwoordig wordt er meer gesproken over service intervallen.

Is uw Seat Mii toe aan service of onderhoud? Dan krijgt u hiervoor netjes een melding op het dashboard. Vaak in de vorm van een icoon van een steeksleutel die oranje of wit oplicht. En ook afhankelijk van de uitvoering, staat hier dan soms een tekst bij met servicebeurt over x dagen of xx kilometer of iets dergelijks. 

Onderhoudsbeurt Seat Mii electric

Onderhoudsbeurt Seat Mii electric

Rijdt u in een Seat Mii electric? Dat is er qua service interval niet heel erg veel verschil ten opzichte van de Seat Mii met verbrandingsmotor. Ook de elektrische Seat Mii moet naast de standaard APK iedere 30.000 of iedere 24 maanden voor een servicebeurt naar de garage.

Het onderhoud aan een elektrische Seat Mii verschilt helemaal niet zo heel veel ten opzichte van een Seat Mii met verbrandingsmotor. Uiteraard wordt er geen olie ververst of een brandstoffilter vervangen bij een elektrische auto, maar remmen, banden, remvloeistof, interieurfilter, ruitenwissers, lampen en ga zo maar door zitten ook allemaal op een auto die elektrisch aangedreven wordt.
 

Onderhoud gecombineerd met APK

Moet uw Seat Mii voor een onderhoudsbeurt naar de garage, dan kan dit eventueel gecombineerd worden met een APK. Dit is niet altijd mogelijk, maar wat veel mensen niet weten is dat een auto APK al twee maanden voor de APK vervaldatum uitgevoerd mag worden en ook het onderhoud kan in sommige gevallen iets naar voren gehaald worden.

Het voordeel van auto onderhoud combineren met de APK is dat u maar één keer uw auto hoeft te missen. Wij, bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma regelen alles in één keer zodat u weer met een veilig en vertrouwd gevoel op weg kunt.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Wij begrijpen heel heel goed dat veel mensen de auto, helemaal op een werkdag, niet zomaar kunnen missen. Daarom beschikken wij over verschillende leenauto’s, leenfietsen en hebben wij zelfs verschillende leen bedrijfswagens.

Moet uw Seat Mii voor een APK of brengt u uw Seat voor onderhoud en wilt u gebruik maken van een leenauto? Geef dit dan duidelijk aan bij het maken van een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat er een leenauto voor u klaar staat als u uw Seat komt brengen.

Seat Mii onderhoud met garantie

Iets wat niet iedereen weet is dat u bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma garantie krijgt op uitgevoerde onderhoudsbeurten en ook op uitgevoerde reparaties. Is het onderhoud niet goed uitgevoerd of is er een defect aan een door ons vervangen onderdeel? Dan wordt dit door ons onder garantie verholpen.

Naast BOVAG garantie op onderhoud of reparatie ontvangt u bij autobedrijf Tjeerdsma ook BOVAG garantie op vrijwel ons complete occasion aanbod! Heeft u vragen over deze BOVAG garantie, neem dan gerust even contact met ons op.

Onderhoud aan uw Seat bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma

Onderhoud aan uw Seat bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma

Moet uw Seat Mii voor een onderhoudsbeurt naar de garage of geeft uw auto een motorstoring aan, of is er een defect en moet uw Seat voor reparatie naar de garage? 

Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen of plan eenvoudig online een afspraak bij ons in.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 39 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00