Grote beurt auto

Is uw auto aan een grote beurt toe? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres! Wij verzorgen de grote onderhoudsbeurt voor ieder merk en type auto.

Wanneer grote beurt auto?
Wanneer grote beurt auto?

Een veel gestelde vraag is: wanneer moet mijn auto een grote beurt hebben? Het antwoord hierop varieert per merk, type en zelfs uitvoering van de auto. Maar gemiddeld gezien moet een auto om de 20 à 30 duizend kilometer een onderhoudsbeurt hebben. Bij veel moderne auto’s krijgt u overigens netjes een melding op het dashboard. vaak wordt dit aangegeven met een oranje/gele werksleutel of met de tekst “service”.

Of de betreffende melding voor een grote of kleine beurt is wordt niet altijd duidelijk weergegeven, maar komt u even langs met uw auto bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge dan kijken wij dit uiteraard graag even voor u na.

Wilt u weten wanneer uw auto toe is aan de grote beurt? Neem dan gerust eens contact op met autobedrijf Tjeerdsma om een afspraak in te plannen.

Uw auto tip-top laten onderhouden!
Uw auto tip-top laten onderhouden!

Uw auto wordt op een groot aantal onderdelen nagelopen en gekeurd, tevens worden de verschillende vloeistoffen in uw auto nagelopen en indien nodig aangevuld.

Altijd mobiel met vervangend vervoer
Altijd mobiel met vervangend vervoer

Wanneer u uw auto brengt voor een periodieke controle, grote beurt, kleine beurt, schadeherstel of een elektronische storing, dan kunt u bij Tjeerdsma altijd vervangend vervoer regelen. Wij beschikken over verschillende Volkswagens UP's, waaronder één 100% elektrische e-Up! en een Volkswagen Caddy met trekhaak.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot vervangend vervoer. 

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!
Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 50 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 DC Comfortline 150PK
Bouwjaar 2019
KM-stand 95848 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 495,00
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 DC Comfortline
Bouwjaar 2015
KM-stand 105074 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 438,00
Volkswagen GOLF Variant
Volkswagen GOLF Variant
1.2 TSI Highline
Bouwjaar 2013
KM-stand 195193 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 196,00