Grote beurt auto

Is uw auto aan een grote beurt toe? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres! Wij verzorgen de grote onderhoudsbeurt voor ieder merk en type auto.

Wanneer grote beurt auto?
Wanneer grote beurt auto?

Een veel gestelde vraag is: wanneer moet mijn auto een grote beurt hebben? Het antwoord hierop varieert per merk, type en zelfs uitvoering van de auto. Maar gemiddeld gezien moet een auto om de 20 à 30 duizend kilometer een onderhoudsbeurt hebben. Bij veel moderne auto’s krijgt u overigens netjes een melding op het dashboard. vaak wordt dit aangegeven met een oranje/gele werksleutel of met de tekst “service”.

Of de betreffende melding voor een grote of kleine beurt is wordt niet altijd duidelijk weergegeven, maar komt u even langs met uw auto bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge dan kijken wij dit uiteraard graag even voor u na.

Wilt u weten wanneer uw auto toe is aan de grote beurt? Neem dan gerust eens contact op met autobedrijf Tjeerdsma om een afspraak in te plannen.

Uw auto tip-top laten onderhouden!
Uw auto tip-top laten onderhouden!

Uw auto wordt op een groot aantal onderdelen nagelopen en gekeurd, tevens worden de verschillende vloeistoffen in uw auto nagelopen en indien nodig aangevuld.

Altijd mobiel met vervangend vervoer
Altijd mobiel met vervangend vervoer

Wanneer u uw auto brengt voor een periodieke controle, grote beurt, kleine beurt, schadeherstel of een elektronische storing, dan kunt u bij Tjeerdsma altijd vervangend vervoer regelen. Wij beschikken over verschillende Volkswagens UP's, waaronder één 100% elektrische e-Up! en een Volkswagen Caddy met trekhaak.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot vervangend vervoer. 

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!
Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Zoek naar jouw auto!
Momenteel maarliefst 31 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen golf
Volkswagen golf
1.0 tsi comfortline
Bouwjaar 2018 Automaat
KM-stand 96524 km 111 PK
Brandstof Benzine
Lease al vanaf € 311,00
Volkswagen golf
Volkswagen golf
Variant 1.2 tsi comfort executive line bluemotion
Bouwjaar 2012 Handgeschakeld
KM-stand 187047 km 105 PK
Brandstof Benzine
Lease al vanaf € 133,00
Bmw x3
Bmw x3
Xdrive35d high executive
Bouwjaar 2013 Automaat
KM-stand 219049 km 313 PK
Brandstof Diesel
Lease al vanaf € 320,00