Onderhoudsbeurt Seat Ateca

Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt van uw Seat Ateca, bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma aan het juiste adres. Als een erkend BOVAG autobedrijf, begrijpen wij het belang van goed en kwalitatief hoogwaardig onderhoud aan uw Seat. In onze moderne werkplaats maken we uitsluitend gebruik van de beste gereedschappen en de modernste apparatuur, zodat uw Seat Ateca in optimale conditie blijft.

Ons team van ervaren specialisten staat klaar om uw Seat met de grootste zorg en deskundigheid te onderhouden. Vertrouw op BOVAG autobedrijf Tjeerdsma voor een professionele onderhoudsbeurt van uw Seat Ateca, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Groot onderhoud Seat Ateca

Groot onderhoud Seat Ateca

Moet uw Seat Ateca voor een kleine servicebeurt of voor groot onderhoud naar de garage? Bij ons is uw Seat Ateca in goede handen. Wij hebben niet alleen de kennis, maar uiteraard ook het juiste gereedschap én de juiste apparatuur in huis om het onderhoud aan uw Seat goed, vakkundig en volgens opgave van de fabrikant uit te voeren.

En kunt u uw auto eigenlijk niet missen op het moment dat wij een servicebeurt of groot onderhoud uitvoeren? Dan bieden wij uiteraard de mogelijkheid aan om gebruik te maken van één van onze leenauto’s. Wilt u gebruik maken van een leenauto, geef dit dan wel even aan bij het maken van een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat één van onze leenauto’s voor u klaarstaat als u uw Seat Ateca bij ons komt afgeven.

Onderhoud alle Seat modellen

Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u terecht voor het onderhoud aan alle Seat modellen en alle type brandstof. Ook voor de oudere Seat modellen bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma op het juiste adres.

Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een:


Vragen of direct een onderhoudsbeurt voor uw Seat inplannen? Maak direct online een werkplaatsafspraak of bel tijdens openingstijden 0591 - 521 466
 

Garantie op onderhoud en reparatie

Garantie op onderhoud en reparatie

Bij Autobedrijf Tjeerdsma begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en vertrouwen, vooral als het gaat om het onderhoud en de reparatie van uw Seat. Daarom bieden wij, in lijn met de BOVAG-normen, garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden aan uw Seat, inclusief zowel onderhoud als reparaties.

Deze garantie dekt niet alleen de gebruikte onderdelen, maar ook de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Dit betekent dat u met volledige gemoedsrust uw Seat bij ons kunt achterlaten, wetende dat elke service of reparatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd en volledig gegarandeerd is.

Seat onderhoud kosten

Een veelgestelde vraag is, wat gaan de kosten zijn voor het  onderhoud aan de auto? Dit is niet niet altijd zomaar vooraf te zeggen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren. Factoren zoals het type brandstof, het bouwjaar, de uitvoering en het specifieke model van uw Seat spelen allemaal een rol in de uiteindelijke kosten, maar ook het aantal gereden kilometers en eventuele onderhoud die in het verleden is uitgevoerd kunnen mede bepalend zijn voor de werkzaamheden die nu ook of juist niet uitgevoerd hoeven te worden.

Bij Autobedrijf Tjeerdsma begrijpen we dat niemand graag voor verrassingen staat, vooral niet als het om onderhoudskosten gaat. Daarom raden we aan om altijd vooraf een prijsindicatie op te vragen. Dit geldt zowel voor een reguliere onderhoudsbeurt als voor meer specifieke reparaties. Door vooraf een indicatieprijs te geven, streven wij ernaar om transparantie en duidelijkheid te bieden, zodat u als klant precies weet waar u aan toe bent. Zo vermijden we onaangename verrassingen achteraf en kunt u met een gerust hart uw Seat aan onze vakkundige monteurs toevertrouwen.

Onderhoudsbeurt Seat Ateca inplannen?

Onderhoudsbeurt Seat Ateca inplannen?

Moet uw Seat Ateca voor onderhoud? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma. Liever telefonisch een afspraak inplannen? Bel dan tijdens openingstijden 0591 - 521 466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 39 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI
Bouwjaar 2021
KM-stand 44927 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00
BMW X5
BMW X5
XDrive30d Corporate Lease High Executive
Bouwjaar 2013
KM-stand 187474 km 211 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 387,00
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
1.5 TSI R-Line
Bouwjaar 2020
KM-stand 72081 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00