Storingsdiagnose

Vrijwel iedereen heeft dit wel eens meegemaakt, bij het starten van de auto of tijdens het rijden begint er ineens een storingslampje te branden. Bij een rood storingslampje moet u de auto direct stilzetten en de motor uitschakelen. Is het storingslampje oranje, dan kunt u hiermee gewoon doorrijden, maar is het advies wel om direct even een afspraak te maken bij uw garagebedrijf.

Heeft u een storingslampje branden op uw dashboard, maar is het niet direct duidelijk wat de oorzaak hiervan is, dan kunt u het beste een storingsdiagnose laten uitvoeren door een erkende autogarage.

Autobedrijf Tjeerdsma heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in zowel storingsdiagnose apparatuur en de nieuwste diagnose software hiervoor als het opleiden van onze monteurs. Autobedrijf Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf, dit betekend dat u bij ons terecht kunt voor zowel het onderhoud als reparatie van alle merken en type auto’s.

Bent u dus opzoek naar een storingsdiagnose garage bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 0591 - 521 466.

Storingsdiagnose
Storing uitlezen en
Storingsdiagnose

Zoals eerder gemeld is Autobedrijf Tjeerdsma een erkende BOVAG-garage, hiervoor moeten wij onder andere aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. Heeft u een storing in uw auto of branden er storingslampjes en kunt u niet direct achterhalen waardoor een eventuele veroorzaakt wordt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden tot het uitlezen van deze storing in auto.

Naast het diagnosticeren van de storing kunnen wij de eventuele oorzaken ook verhelpen. Wordt een storing bijvoorbeeld veroorzaakt door een defecte sensor, een defect aan de motor of wordt de storing in uw auto veroorzaakt door een ander probleem? Bij Autobedrijf Tjeerdsma bent u op het juiste adres voor een specialistische diagnose en een vakkundige reparatie.

Direct een afspraak maken? Maak gebruik van onze online werkplaatsplanning of bel 0591 - 521 466.

Auto onderhoud
Auto onderhoud

Bij veel moderne auto’s krijgt u een melding op het dashboard voor onderhoud of reparatie, het soort melding kan per merk en zelfs per model verschillen, echter hebben ze altijd een aantal zaken met elkaar gemeen.

Het lampje van een onderhoudsmelding in een auto kleurt vrijwel altijd oranje. Bij de meeste automerken verschijnt er een oranje sleutel op het dashboard, maar bij sommige merken komt er in het oranje de tekst “service” te staan. Iets wat je ook bij veel moderne auto’s ziet is dat de oranje service of sleutel melding gepaard gaan met een kilometer melding, bijvoorbeeld onderhoud over 5000 kilometer o.i.d. Of de tekst, “binnenkort” en dan de service melding, bijvoorbeeld “binnenkort olie verversen” of “binnenkort beurt”.

Moet uw auto een beurt hebben? Uiteraard bent u dan bij BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma op het juiste adres. Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 0591 - 521 466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 46 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz M-Klasse
Mercedes-Benz M-Klasse
350
Bouwjaar 2005
KM-stand 254145 km 272 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 173,00
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI Economy Business
Bouwjaar 2021
KM-stand 55140 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 341,00
BMW 3 Serie
BMW 3 Serie
318i Centennial High Executive
Bouwjaar 2016
KM-stand 88446 km 136 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 466,00