Olie verversen Volvo C30

Olie verversen Volvo C30: Rijdt u een Volvo C30 en moet de moet motorolie ververst worden? Vaak gaat dit samen met een (grote) onderhoudsbeurt. Moet uw Volvo C30 voor een onderhoudsbeurt of moet de olie vervangen worden? Neem dan contact op met Autobedrijf Tjeerdsma.

Is uw Volvo v50 toe aan het verversen van de olie, dan krijgt u hiervoor een melding in het dashboard. Op het dasboard van uw Volvo C30 komt de melding: Tijd voor geregistreerd onderhoud of de melding, tijd voor geregistreerd service. Deze melding gaat samen met het oplichten van de witte of oranje informatie i centraal op het dashboard tussen de tellers.

Is uw Volvo C30 toe aan een servicebeurt? Neem dan contact op met Autobedrijf Tjeerdsma om een afspraak in te plannen.

Olie vervangen Volvo C30
Olie vervangen Volvo C30

Brengt u uw Volvo C30 bij ons om de olie te laten vervangen, dan vervangen wij uiteraard ook altijd het oliefilter. Welk type olie en de hoeveelheid olie die in uw auto gaan, zijn afhankelijk van het bouwjaar, het type motor en de brandstof.

Uiteraard hebben wij altijd de juiste olie en de juiste oliefilters voor uw Volvo C30 op voorraad.

Heeft u een Volvo C30 en is de motorolie toe aan vervanging? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u exact doorgeven wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van de olie inclusief het oliefilter.

Vragen of misschien direct een afspraak inplannen? U kunt autobedrijf Tjeerdsma tijdens openingstijden bereiken via Telefoonnummer 0591-521466. Of u kunt ons 24/7 een bericht sturen via het contactformulier.

Grote beurt en olie verversen Volvo C30
Grote beurt en olie verversen Volvo C30

Het vervangen van olie wordt vrijwel ook altijd bij een grote beurt gedaan. Er wordt vaak gesproken over een grote en kleine beurt. Bij een grote beurt worden vaak alle vloeistoffen en filters van een auto vervangen. Bij een kleine beurt wordt vaak de olie met het oliefilter vervangen en de rest van de vloeistoffen en filters gecontroleerd. Echter, kan dit per auto (merk en model) verschillen.

Heeft u een Volvo C30 en is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, moet de olie van uw Volvo vervangen worden of moet uw Volvo C30 voor de APK en zoekt u hiervoor een goed en vertrouwd adres?

Kom dan gerust eens langs, of neem contact op met Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw Weerdinge. Wij zitten gevestigd aan het Eerste Kruisdiep WZ 95 in Nieuw Weerdinge en tijdens openingstijden zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0591-521466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00