Olie verversen Volvo

Rijdt u Volvo en uw auto toe aan een olie ververs beurt? Bij alle modernere Volvo’s krijgt u hiervoor een melding op het dashboard.

Bij de wat oudere generaties doormiddel van een oranje oliekannetje of een oranje steeksleutel (servies). Bij latere generaties krijgt u meestal een tekst in het dashboard, "tijd voor regulier onderhoud".

Krijgt u een dergelijke servicemelding op het dashboard van uw Volvo? Neem dan gerust even contact op met Autobedrijf Tjeerdsma. Wij hebben niet alleen het antwoord op de vraag waar de melding voor is, maar wij kunnen u ook helpen met de servicebeurt.

Heeft u vragen of wit u misschien direct een afspraak inplannen?
Oliepeil laag Volvo
Oliepeil laag Volvo

Een (te) laag oliepeil kan verschillende oorzaken hebben. Om te beginnen gebruiken erg veel auto’s wat olie tijdens het rijden. Het is dus erg normaal om eens in de paarduizend kilometer wat olie bij te vullen.

Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw Volvo wat olie verliest. Dit kan dus voorkomen, maar is nooit goed. Zo kan er een kering of een pakking wat lekken. Hierdoor kan er wat olie weglopen, wegdruppen en het oliepeil te laag worden. Vroeger kon je dan altijd wel druppels olie onder de auto zien, tegenwoordig hebben alle alto’s afdekplaten onder het motorruim en zie je dit dus minder snel.

Is het oliepeil laag van uw Volvo en wilt u dit voor de zekerheid even laten nakijken door één van onze monteurs in de werkplaats? Neem dan gerust even contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Olie vervangen Volvo met oliefilter
Olie vervangen Volvo met oliefilter

Moet de olie vervangen worden van uw Volvo? Dan vervangen wij ook altijd direct het oliefilter. Het oliefilter (de naam zegt het al) filtert de olie die door de motor van uw auto gepompt wordt. In het oliefilter blijven mogelijke vuildeeltjes zitten zodat de motorolie die rondgepompt wordt schoner blijft.

Olie verversen alle Volvo modellen

Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u terecht voor het laten verversen van alle Volvo modellen en alle type motoren. Benzine, diesel of LPG? Wij hebben de juiste olie en het juiste oliefilter altijd op voorraad!

Zo kunt u dus bij ons terecht voor:


Heeft u vragen over het vervangen van de motorolie van uw Volvo, of wilt wilt u misschien direct een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

Onafhankelijk BOVAG bedrijf
Onafhankelijk BOVAG bedrijf

Autobedrijf Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG bedrijf. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor het onderhoud van alle automerken. Heeft u geen Volvo, maar bent u bijvoorbeeld opzoek naar een autogarage waar u terecht kunt om de motorolie van uw Renault of de motorolie van uw Volkswagen te laten vervangen? Bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma bent u aan het juiste adres.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 47 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Audi A4
Audi A4
Limousine 35 TFSI Launch edition Sport
Bouwjaar 2020
KM-stand 154874 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 505,00
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.4 TSI 4Motion Comfortline Business
Bouwjaar 2017
KM-stand 73452 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 524,00
Volkswagen up!
Volkswagen up!
1.0 BMT move up!
Bouwjaar 2019
KM-stand 94011 km 60 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 182,00