Airco Reparatie en Airco bijvullen

Airco reparatie in Nieuw-Weerdinge

Airco Reparatie: Komt er geen of weinig koude lucht de auto instromen als u uw airco aanzet? Grote kans dat uw airco bijgevuld moet worden of dat er een defect in het aircosysteem zit.

Bij een defecte airco kan het zijn dat uw aircopomp kapot is of dat er een lek in het systeem zit. In deze gevallen zou het defecte deel vervangen of hersteld moeten worden, Na het uitvoeren van en reparatie aan het aircosysteem moet deze altijd weer opnieuw gevuld worden.

Wilt u een airco reparatie laten uitvoeren? Maak dan direct een afspraak met Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge. Dit kan direct via de pagina afspraak maken of u kunt direct telefonisch contact met ons opnemen via 0591-521466.

Airco bijvullen in Nieuw-Weerdinge

Komt er weinig koude lucht uit het de luchtroosters, duurt het lang voordat de koude lucht op gang komt of komt er helemaal geen koude lucht meer de auto in? Grote kans dat uw aircosysteem bijgevuld moet worden.

Het bijvullen van de airco is iets wat u zelf niet kunt doen omdat koelmiddel / de vloeistof van de airco onder hoge druk in het systeem wordt gespoten en daarna op de juiste manier moet worden afgedopt.

BELANGRIJK: Wordt uw airco voelbaar minder koud? Dan is de kans groot dat er te weinig koelmiddel in het systeem zit. Blijft u uw airco dan wel gebruiken is de kans erg groot dat het systeem droogloopt met als gevolg dat het systeem defect gaat, denk hierbij aan een koptdraaidene aircopomp etc.

Direct een afspraak maken om uw airco te laten vullen in Nieuw-Weerdinge? Bel Autobedrijf Tjeerdsma via 0591-521466.

Airco Onderhoud

Hoe vaak moet de airconditioning van mijn auto eigenlijk nagekeken worden? En wanneer heeft de airconditioning eigenlijk onderhoud nodig?

Twee vragen die wij zo nu en dan horen, maar waar eigenlijk te weinig aan gedacht wordt….

Het is verstandig om de airco minimaal eens per jaar even te laten controleren, dit geldt uiteraard ook voor het interieurfilter van uw auto. Daarnaast is het verstandig om minimaal eens in de 5 jaar het volledige systeem te laten reinigen en opnieuw te vullen. Dit om gegarandeerd te zijn van een koude, goedwerkende en frisse airconditioning in uw auto.

Vragen of direct een onderhoudsbeurt inplannen? Bel Autobedrijf Tjeerdsma via 0591-521466.

Autobedrijf Tjeerdsma Airco Tip

Gebruik ook in de winter uw airco! Dit klinkt raar, maar op deze manier houd uw uw systeem gezond. Zet u ook in de koude maanden af en toe uw airco even vol aan draait het hele systeem even goed door. De circulatie van het koelmiddel zorgt er namelijk voor dat het systeem gesmeerd wordt.

Vragen of een afspraak maken? Bel Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge via 0591-521466.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo