Bovag Onafhankelijke Autobedrijven

Autobedrijf Tjeerdsma is continu bezig zichzelf te verbeteren op alle vlakken. Of dit nu klantenservice, onderhoud of het verkoop van occasions is.

Autobedrijf Tjeerdsma is daarom aangesloten bij de BOVAG. BOVAG is een brancheorganisatie waarbij ongeveer 9000 ondernemers bij aangesloten zijn die zich net als wij met mobiliteit bezig houden. Naast een brancheorganisatie dient de BOVAG ook als een keurmerk voor onze klanten. Ons doel is dat u zorgeloos kunt genieten van uw auto.

Wanneer je als bedrijf aangesloten wilt worden bij de BOVAG, dien je je aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. BOVAG bedrijven zijn bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.

van BOVAG
De zekerheden
van BOVAG

Voor de meeste mensen is BOVAG een zeer breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk, hierdoor zijn er veel bedrijven die zich bij BOVAG willen laten aansluiten. Echter moet een bedrijf aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen voordat het toegelaten mag worden.

De zekerheden van BOVAG als BOVAG Garantie zorgen ervoor dat de belangen van consumenten die met een BOVAG bedrijf, bijvoorbeeld Tjeerdsma, zaken doen, gewaarborgd zijn.

Wanneer u bij Tjeerdsma komt om uw auto te laten nakijken, onderhouden of repareren, bent u ervan verzekerd dat er een specialist met uw auto bezig is. Het BOVAG keurmerk staat voor kwaliteit.

Autobedrijf van het jaar
BOVAG
Autobedrijf van het jaar

Ieder jaar rijkt BOVAG de prijs ‘BOVAG autobedrijf van het jaar’ uit. Dit is een verkiezing onder alle opgegeven onafhankelijke autobedrijven. Hierin wordt het allround beste BOVAG autobedrijf verkozen tot ‘Autobedrijf van het jaar!’

Wij van Autobedrijf Tjeerdsma zijn hartstikke trots op het feit dat wij deze verkiezing vorig jaar hebben weten te winnen! Tjeerdsma werd bestempeld als een bedrijf waarin alles er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, en waar de sales en aftersales goed op orde zijn.

Wilt u meer weten over BOVAG of wilt u een afspraak maken bij het autobedrijf van het jaar 2017/2018? Bel ons gerust via 0591 - 521 466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 50 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz B-Klasse
Mercedes-Benz B-Klasse
160 Business
Bouwjaar 2017
KM-stand 113580 km 102 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 358,00
Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-Roc
2.0 TSI 4Motion Sport
Bouwjaar 2018
KM-stand 88321 km 190 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 495,00
Volkswagen Touran
Volkswagen Touran
1.4 TSI Highline 7p.
Bouwjaar 2013
KM-stand 96518 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 251,00