Over ons

Op 1 juli 1983 is Henk Tjeerdsma met Autobedrijf H. Tjeerdsma gestart aan het Weerdingerkanaal NZ 48 in Nieuw-Weerdinge en heeft bijna het 35 jaar bestaan gehad. Met inmiddels 8 medewerkers en een grote klantenkring zijn wij gegroeid tot een full-service autobedrijf met een dorpskarakter. Samen vormen we een hecht team dat al jaren samenwerkt aan maximale service en professionaliteit. Wat altijd is gebleven is het persoonlijke contact met onze klant.

Nieuw pand - Nieuw-Weerdinge
Nieuw pand - Nieuw-Weerdinge

In 2001 bied er zich een mogelijkheid om nieuw te bouwen op een schitterende locatie. Het nieuwe moderne pand is van alle markten thuis. Door de zeer efficiënte en goed ingerichte werkplaats geniet de klant van een laag uurtarief. Naast de werkplaats bevindt er zich een leuke, nette showroom welke een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer creëert. Wij zijn dus goed voorbereid op uw komst en kunnen op alle automotive gerichte vragen een passend antwoord geven.

Wasstraat
Wasstraat

Sinds 2011 kunnen klanten van Autobedrijf Tjeerdsma gebruik maken van een volautomatische wasstraat. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto aan de binnenkant te reinigen door middel van de autostofzuiger. Lijkt het u lastig uw auto zelf schoon te maken, dan is er altijd iemand die dit voor u kan doen!

De Koffie staat niet klaar, maar wordt vers voor u gezet!

Neem gerust eens contact op
Uitbreiding showroom en werkplaats.
Uitbreiding showroom en werkplaats.

In 2020 zijn wij gestart met de grote verbouwing. 

Showroom
Showroom

Inruilen? Financieren? Huren? Leasen? Heeft u een specifieke vraag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wens staat bij ons voorop. Met een courante voorraad van +/- 50 occasions is er genoeg te kiezen en wanneer uw auto er niet bij staat kunt u de verkoper vragen op zoek te gaan naar uw droomauto.

Werkplaats
Werkplaats

Heeft uw auto onderhoud nodig? Door onze moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en 4 goed opgeleide monteurs zijn wij een uitstekend adres voor uw jonge of oudere auto. Door 35 jaar marktervaring en 5-daagse onderdelen levering, kunnen wij auto’s van allerlei merken onderhouden en repareren. Over onderhoud of reparaties hebben wij geen geheimen. We laten u graag zien wat we doen. Onze openheid betaalt zich uit in trouwe klanten. Zij komen al jaren naar ons toe voor onderhoud van hun personen- of bedrijfsauto. Kortom service en kwaliteit staan voorop!

Bekijk ons team!