Volvo onderhoud Emmen

Rijdt u een Volvo, woont u in Emmen of omgeving en bent u opzoek naar een goed en betrouwbaar adres om het onderhoud aan uw Volvo uit te laten voeren? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma helemaal aan het juiste adres.

Autobedrijf Tjeerdsma zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge (gemeente Emmen), op slechts 15 autominuten rijden van Emmen.

Wij beschikken over een moderne, ruime werkplaats en uitsluitend goed opgeleide, kundige monteurs. Uiteraard werken wij met de beste gereedschappen, de modernste apparatuur en uitsluitend met vervangende onderdelen van de beste kwaliteit.

Is uw Volvo toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is uw Volvo bij ons in goede handen.

Direct, eenvoudig online een afspraak inplannen?
Vervangend vervoer
Vervangend vervoer

Moet er een reparatie uitgevoerd worden aan uw Volvo of staat uw Volvo in onze werkplaats voor onderhoud? Dan bieden wij bij Autobedrijf Tjeerdsma altijd de mogelijkheid tot vervangend vervoer aan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot vervangend vervoer? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

BOVAG erkend garagebedrijf
BOVAG erkend garagebedrijf

Wij zijn een BOVAG erkend garagebedrijf. Laat u een auto bij ons repareren of koopt u bij ons een occasion? Dan kunt u rekenen op kwaliteit en en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u natuurlijk de zekerheid van de BOVAG garantie!

Wilt u weten wat deze BOVAG garantie exact allemaal inhoud? Klik dan via de knop hieronder naar de complete uitleg op de website van de BOVAG.

Volvo APK Emmen
Volvo APK Emmen

Moet uw Volvo voor de algemene periodieke keuring (APK)? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Autobedrijf Tjeerdsma is een officieel, door de RDW erkend keuringsstation.

Uiteraard beschikken wij over onze eigen, gediplomeerde APK keurmeesters die uw Volvo kunnen keuren. Bij de APK wordt uw Volvo op onder andere op punten zoals remmen, schokdempers, wielophanging, stuurinrichting, banden, verlichting, uitstoot van gassen etc. gecontroleerd.
 

De algemene periodieke keuring van een Volvo neemt doorgaans een half uur tot drie kwartier in beslag. U kunt ervoor kiezen om in de tussentijd, onder het genot van een verse kop koffie bij ons te wachten of er voor kiezen om gebruik te maken van een vervangend vervoermiddel.

Heeft u vragen of wilt u misschien direct een APK afspraak inplannen voor uw Volvo? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of bel ons via 0591 - 521 466.
 

Volvo onderhoud en reparatie Emmen
Volvo onderhoud en reparatie Emmen

Naast het onderhoud aan uw Volvo kunnen wij ook eventuele reparatiewerkzaamheden aan de verschillende Volvo modellen uitvoeren. Van kleine tot grote reparaties, bij BOVAG garage Tjeerdsma bent u aan het juiste adres.

Woont u in Emmen of omgeving en bent u opzoek naar een goed, betrouwbaar en vakkundig adres om een reparatie aan uw Volvo te laten uitvoeren? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Zoals eerder benoemd zit Autobedrijf Tjeerdsma gevestigd in Nieuw-Weerdinge (gemeente Emmen) of slechts 15 autominuten rijden van Emmen Centrum. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid aan tot vervangend vervoer.

Moet uw Volvo voor onderhoud of reparatie in Emmen? Neem dan gerust even contact op met Autobedrijf Tjeerdsma om de mogelijkheden te bespreken of om misschien direct een afspraak in te plannen.
 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.4 TSI ACT Highline R-line
Bouwjaar 2018
KM-stand 118822 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 533,00
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 28 Bulli
Bouwjaar 2024
KM-stand 20 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 1.030,00
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 28 Bulli DSG
Bouwjaar 2024
KM-stand 20 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 1.030,00