Olie verversen Volvo V40

Olie verversen Volvo V40: Rijdt u een Volvo V40 en moet de moet motorolie ververst worden? Vaak gaat dit samen met een (grote) onderhoudsbeurt. Moet uw Volvo V40 voor een onderhoudsbeurt of moet de olie vervangen worden? Neem dan contact op met BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma om de mogelijkheden te bespreken.

Moet de olie ververst worden van uw Volvo V40, dan krijgt u hiervan een servicemelding in het Dashboard. Bij de eerste generaties V40's krijgt u een service melding op het dashboard. (Oranje tekst met service). Bij sommige modellen komt er dan ook een oranje oliekannetje op het dasboard. Rijdt u te lang door met deze service melding, dan gaat bij de meeste modellen het service lampje knipperen.

Bij later generaties Volvo V40 krijgt u ook een melding op het dashboard. Vaak in vorm van een oranje of witte i, met hierbij de melding: Tijd voor regulier onderhoud of tijd voor reg. service.

Ter info: Bij een oranje gekleurde servicemelding, zoals de tekst een oranje oliekannetje kunt u gerust doorrijden, maar maak wel direct even een afspraak bij de garage. Bij een rode melding, is het advies motor uit te schakelen en direct de garage of (als u lid bent) bijvoorbeeld de wegenwacht, deze te bellen.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Olie vervangen Volvo V40
Olie vervangen Volvo V40

Brengt u uw Volvo V40 bij ons langs om de olie te laten vervangen, dan vervangen wij ook altijd het oliefilter. Welk type olie en de hoeveelheid olie die in uw auto gaan, zijn afhankelijk van het bouwjaar, het type motor en de brandstof.

Uiteraard hebben wij bij Autobedrijf Tjeerdsma altijd de juiste olie en de juiste oliefilters op voorraad voor uw Volvo V40.

Heeft u een Volvo V40 en is de motorolie toe aan vervanging? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u exact doorgeven wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van de olie inclusief het oliefilter.

Vragen of misschien direct een afspraak inplannen? U kunt autobedrijf Tjeerdsma tijdens openingstijden bereiken via Telefoonnummer 0591-521466. Of u kunt ons 24/7 een bericht sturen via het contactformulier.

Grote beurt en olie verversen Volvo V40
Grote beurt en olie verversen Volvo V40

Het vervangen van olie wordt vrijwel ook altijd bij een grote beurt gedaan. Er wordt vaak gesproken over een grote en kleine beurt. Bij een grote beurt worden vaak alle vloeistoffen en filters van een auto vervangen. Bij een kleine beurt wordt vaak de olie met het oliefilter vervangen en de rest van de vloeistoffen en filters gecontroleerd. Echter, kan dit per auto (merk en model) verschillen.

Heeft u een Volvo V40 en is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, moet de olie van uw Volvo vervangen worden of moet uw Volvo V40 voor de APK en zoekt u hiervoor een goed en vertrouwd adres?

Kom dan gerust eens langs, of neem contact op met Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw Weerdinge. De koffie wordt vers voor u gezet en onze specialisten hebben antwoord op alle vragen.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00