Onderhoudsbeurt - Kleine beurt auto

Onderhoudsbeurt - Kleine beurt auto

Is uw auto aan een kleine beurt toe? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres! Wij verzorgen de kleine onderhoudsbeurt voor ieder merk en type auto.

Wanneer Kleine beurt auto?

Een veelgestelde vraag is: wanneer moet mijn auto een Kleine beurt hebben? Het antwoord hierop varieert per merk, type en zelfs uitvoering van de auto. Maar gemiddeld gezien moet een auto om de 20 à 30 duizend kilometer een onderhoudsbeurt hebben. Bij veel moderne auto’s krijgt u overigens netjes een melding op het dashboard. vaak wordt dit aangegeven met een oranje/gele werksleutel of met de tekst “service”.

Of de betreffende melding voor een Kleine of grote beurt is wordt niet altijd duidelijk weergegeven, maar komt u gerust even langs met uw auto bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge dan kunnen wij even voor u nakijken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Wilt u weten wanneer uw auto toe is aan een kleine beurt? Neem dan gerust eens contact op met autobedrijf tjeerdsma om een afspraak in te plannen.

Uw auto gewassen mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze eigen wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Heeft u vragen over de grote beurt, de kleine beurt of algemeen auto onderhoud of wilt u direct een afspraak inplannen bij autobedrijf Tjeerdsma? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0591 - 521466.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo