18
oktober

De voordelen van een BOVAG autobedrijf

BOVAG-autobedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en gedragscodes. Zo moeten BOVAG autobedrijven bijvoorbeeld BOVAG garantie geven op reparatie en onderhoudswerkzaamheden maar ook garantie geven op bepaalde occasions.

Omdat de BOVAG-autobedrijven deze garanties moeten verlenen hanteren zij strenge kwaliteitsnormen bij het uitvoeren van de reparatie en onderhoud en ook zijn de kwaliteitscontroles op tweedehands auto’s strenger en uitgebreider.

Koopt u een occasion bij een BOVAG-autobedrijf of brengt u als klant uw auto voor en reparatie of voor een onderhoudsbeurt? Dan mag u een bepaalde mate van kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten. En mocht er toch iets mis zijn met de gekochte occasion of mocht er een klacht naar voren komen na het uitvoeren van een reparatie? Dan heeft u in veel gevallen recht op BOVAG-garantie.

Wat is de BOVAG?

Wat is de BOVAG?

Bij veel garagebedrijven, maar ook bij fietsenmakers en zelfs bij wasstraten ziet u regelmatig het BOVAG logo op het pand staan, maar wat is BOVAG nu eigenlijk?

De BOVAG is een Nederlandse brancheorganisatie, met ruim 8000 leden, die zich met mobiliteit bezig houdt. De naam "BOVAG" staat voor "Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders". BOVAG is opgericht in 1930 en speelt sindsdien een belangrijke rol in de Nederlandse automotive sector.

BOVAG garantie bij aankoop occasion

De zoektocht naar een tweedehands auto is in veel gevallen een zoektocht die niet over één nacht ijs gaat. Er is enorm veel keuze in merken, modellen en uitvoeringen en bent u er uit welk merk, welk model en welke uitvoering u wilt hebben staan er van deze occasions meerdere te koop bij verschillende autobedrijven.

Kiest u hierbij voor een BOVAG-autobedrijf en voldoet uw occasion aan de juiste voorwaarden van onder andere bouwjaar en kilometerstand, dan ontvangt u bij de BOVAG-autobedrijven garantie op uw occasion!

Naast deze BOVAG-garantie heeft het kopen van een auto bij een autobedrijf dat bij de BOVAG is aangesloten nog een aantal voordelen: Bij een BOVAG bedrijf kiest u voor service, uitgebreid advies, betrouwbaarheid en in veel gevallen dus voor de zekerheid van BOVAG-garantie.

BOVAG garantie bij onderhoud of reparatie

BOVAG garantie bij onderhoud of reparatie

Naast de garantie op tweedehands auto’s krijgt u bij een BOVAG-autobedrijf ook BOVAG-garantie op uitgevoerde werkzaamheden aan uw auto.

Moet er een reparatie uitgevoerd worden aan uw auto, moet uw auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Bij een BOVAG bedrijf ontvangt u dus garantie op deze uitgevoerde werkzaamheden. De garantie die u ontvangt, ontvangt u hierbij op de vervangende onderdelen en het werk dat is uitgevoerd. 

Kiezen voor kwaliteit en zekerheid

Samengevat: Kiest u als klant voor een BOVAG-autobedrijf, dan kiest u dus voor kwaliteit en zekerheid.

De kwaliteit van vakmensen, de kwaliteit van gebruikte producten, de kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden, kortom de zekerheid van onze strenge kwaliteitsnormen en de zekerheid van BOVAG-garantie.

Heeft u vragen over de BOVAG of heeft u vragen over de BOVAG-garantie op onderhoud, reparatie of op een occasion? Neem dan gerust even contact op met BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 48 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Golf Sportsvan
Volkswagen Golf Sportsvan
1.2 TSI Comfortline
Bouwjaar 2014
KM-stand 71593 km 111 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 242,00
Renault Trafic
Renault Trafic
1.6 dCi T29 L2H1 DC Comfort Energy
Bouwjaar 2019
KM-stand 145985 km 145 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 400,00
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.4 TSI Comfortline
Bouwjaar 2018
KM-stand 80234 km 126 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 428,00