18
oktober

De voordelen van een BOVAG autobedrijf

BOVAG-autobedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en gedragscodes. Zo moeten BOVAG autobedrijven bijvoorbeeld BOVAG garantie geven op reparatie en onderhoudswerkzaamheden maar ook garantie geven op bepaalde occasions.

Omdat de BOVAG-autobedrijven deze garanties moeten verlenen hanteren zij strenge kwaliteitsnormen bij het uitvoeren van de reparatie en onderhoud en ook zijn de kwaliteitscontroles op tweedehands auto’s strenger en uitgebreider.

Koopt u een occasion bij een BOVAG-autobedrijf of brengt u als klant uw auto voor en reparatie of voor een onderhoudsbeurt? Dan mag u een bepaalde mate van kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten. En mocht er toch iets mis zijn met de gekochte occasion of mocht er een klacht naar voren komen na het uitvoeren van een reparatie? Dan heeft u in veel gevallen recht op BOVAG-garantie.

Wat is de BOVAG?

Wat is de BOVAG?

Bij veel garagebedrijven, maar ook bij fietsenmakers en zelfs bij wasstraten ziet u regelmatig het BOVAG logo op het pand staan, maar wat is BOVAG nu eigenlijk?

De BOVAG is een Nederlandse brancheorganisatie, met ruim 8000 leden, die zich met mobiliteit bezig houdt. De naam "BOVAG" staat voor "Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders". BOVAG is opgericht in 1930 en speelt sindsdien een belangrijke rol in de Nederlandse automotive sector.

BOVAG garantie bij aankoop occasion

De zoektocht naar een tweedehands auto is in veel gevallen een zoektocht die niet over één nacht ijs gaat. Er is enorm veel keuze in merken, modellen en uitvoeringen en bent u er uit welk merk, welk model en welke uitvoering u wilt hebben staan er van deze occasions meerdere te koop bij verschillende autobedrijven.

Kiest u hierbij voor een BOVAG-autobedrijf en voldoet uw occasion aan de juiste voorwaarden van onder andere bouwjaar en kilometerstand, dan ontvangt u bij de BOVAG-autobedrijven garantie op uw occasion!

Naast deze BOVAG-garantie heeft het kopen van een auto bij een autobedrijf dat bij de BOVAG is aangesloten nog een aantal voordelen: Bij een BOVAG bedrijf kiest u voor service, uitgebreid advies, betrouwbaarheid en in veel gevallen dus voor de zekerheid van BOVAG-garantie.

BOVAG garantie bij onderhoud of reparatie

BOVAG garantie bij onderhoud of reparatie

Naast de garantie op tweedehands auto’s krijgt u bij een BOVAG-autobedrijf ook BOVAG-garantie op uitgevoerde werkzaamheden aan uw auto.

Moet er een reparatie uitgevoerd worden aan uw auto, moet uw auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Bij een BOVAG bedrijf ontvangt u dus garantie op deze uitgevoerde werkzaamheden. De garantie die u ontvangt, ontvangt u hierbij op de vervangende onderdelen en het werk dat is uitgevoerd. 

Kiezen voor kwaliteit en zekerheid

Samengevat: Kiest u als klant voor een BOVAG-autobedrijf, dan kiest u dus voor kwaliteit en zekerheid.

De kwaliteit van vakmensen, de kwaliteit van gebruikte producten, de kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden, kortom de zekerheid van onze strenge kwaliteitsnormen en de zekerheid van BOVAG-garantie.

Heeft u vragen over de BOVAG of heeft u vragen over de BOVAG-garantie op onderhoud, reparatie of op een occasion? Neem dan gerust even contact op met BOVAG Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz A-Klasse
Mercedes-Benz A-Klasse
250 e
Bouwjaar 2021
KM-stand 44975 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
2.0 TDI GTD
Bouwjaar 2015
KM-stand 174506 km 184 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 329,00
Audi A1
Audi A1
Sportback 1.4 TFSI Ambition Pro Line
Bouwjaar 2012
KM-stand 113625 km 122 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 290,00