10
augustus

Auto onderhoud en reparatie

Misschien is er wel niets zo vervelend als autopech. De auto start niet, de auto valt uit of het dashboard van uw auto lijkt wel op een kermisattractie door alle waarschuwingslampjes die gaan branden…

Nu kunnen wij van Autobedrijf Tjeerdsma niet garanderen dat u geen autopech meer zult krijgen. Maar we hebben wel een aantal tips hoe u de kans op autopech tot het minimum kunt beperken!

Hoe? Door het onderhoud aan uw auto goed en tijdig te laten uitvoeren en door reparaties niet uit te stellen.

Laat het onderhoud aan uw auto op tijd uitvoeren
Laat het onderhoud aan uw auto op tijd uitvoeren

Het onderhoud aan uw auto op tijd laten uitvoeren verkleint de kans op autopech. Daarnaast verkleint u de kans dat er tijdens het rijden storingen kunnen optreden. En, het belangrijkste van alles, het voorkomt onnodige onveilige situaties.

Naast bovenstaande voordelen, levert een auto die goed onderhouden is doorgaans meer op bij inruil.

Auto reparatie Nieuw-Weerdinge
Auto reparatie Nieuw-Weerdinge

Een defecte aircopomp, een stotterende motor of wil de auto niet meer starten? Dan is een reparatie niet te voorkomen. Moet uw auto gerepareerd dan wilt u natuurlijk wel 100% zeker zijn dat uw auto in goede handen is. 

Bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma werken uitsluitend goed opgeleide, kundige monteurs die iedere reparatie aan een auto op de juiste professionele manier kunnen uitvoeren. En moeten er onderdelen aan de auto vervangen worden? Dan gebruiken wij bij Autobedrijf Tjeerdsma uitsluitend vervangende auto onderdelen van de beste kwaliteit

Waarom is auto onderhoud zo belangrijk?
Waarom is auto onderhoud zo belangrijk?

Zoals eerder aangegeven is op tijd en professioneel auto onderhoud belangrijk omdat u hiermee uw auto technisch gezien in zo goed mogelijke conditie houdt.

Als u het onderhoud op tijd en goed laat uitvoeren, voorkomt dit bijna altijd hogere kosten achteraf. Het is een feit dat de kans op bepaalde defecten en/ of autopech door goed en tijdig onderhoud voorkomen kunnen worden.

Hoe weet ik wanneer mijn auto toe is aan onderhoud?
Hoe weet ik wanneer mijn auto toe is aan onderhoud?

De meeste moderne auto’s geven dit aan met een lampje op het dashboard. Vaak in de vorm van een in oranje letters “service” of bij sommige automerken een symbool van een steeksleutel, ook vaak is deze melding oranje gekleurd.
 

Servicemelding op het dashboard

Geeft uw auto deze servicemelding op het dashboard, dan is het advies om zo snel mogelijk even een afspraak in te plannen bij de garage. Bij een oranje servicemelding kunt u overigens gewoon rijden met de auto, maar plan dus wel even een afspraak in bij de garage.

Blijft u doorrijden met een dergelijke servicemelding? Dan wordt deze melding bij veel automerken na verloop van tijd rood. Een melding in het rood, dus met rode letters of een rood symbool is een waarschuwingsmelding. Heeft een rode “storingsmelding” op het dashboard? Zorg dan dat u de motor van uw auto zo snel mogelijk uit zet om schade aan de motor te voorkomen.

Heeft u een waarschuwingsmelding op het dashboard van uw auto? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons of een andere autogarage op.
 

Auto onderhoud of een reparatie laten uitvoeren?
Auto onderhoud of een reparatie laten uitvoeren?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of is er iets mis met uw auto en wilt u dit laten verhelpen? Neem dan gerust even contact op met Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Wij staan u graag te woord en samen kunnen we de mogelijkheden met betrekking tot het onderhoud of het laten uitvoeren van een eventuele reparatie dan even met elkaar bespreken.
 

Dus heeft u vragen of misschien wilt u wel direct een afspraak inplannen? Bel ons op telefoonnummer 0591 - 521 466

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 50 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 DC Comfortline 150PK
Bouwjaar 2019
KM-stand 95848 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 495,00
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
2.0 TDI L2H1 DC Comfortline
Bouwjaar 2015
KM-stand 105074 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 438,00
Volkswagen GOLF Variant
Volkswagen GOLF Variant
1.2 TSI Highline
Bouwjaar 2013
KM-stand 195193 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 196,00