4
oktober

Autobedrijf van het jaar 2017/2018!

Wat een geweldige avond bij het BOVAG Jaarcongres! We mogen ons Autobedrijf Van Het Jaar 2017/2018 noemen.

Alle lof voor onze klanten en natuurlijk ons geweldige team!

Bekendmaking van de winnaar

Het moment dat wij tot winnaar werden uitgeroepen, gefilmd door Paul de Vries.

TJEERDSMA AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2017-2018
TJEERDSMA AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2017-2018

Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge is tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing BOVAG autobedrijf van het Jaar 2017-2018. De 21-jarige Tjeerd Tjeerdsma, in de verkiezing van 2015 al tot branchebelofte benoemd, mocht mede namens zijn ouders en mede-eigenaren Henk en Tina Tjeerdsma de prestigieuze prijs in ontvangst nemen.De winnaar liet Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit Marknesse en Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft met een nipte afstand achter zich.

De bescheiden maar ambitieuze Tjeerdsma laat zien dat bewust kiezen loont. De jury roemde de talentvolle ondernemer vanwege zijn duidelijke klantstrategie en het feit dat hij deze consequent en succesvol in het totale familiebedrijf heeft doorgetrokken. “Dit autobedrijf ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde”, aldus juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB.

GEEN ECHTE VERLIEZERS
GEEN ECHTE VERLIEZERS

De finalisten waren volgens de jury meer dan ooit aan elkaar gewaagd. “Autobedrijf Pals & Van Tilburg investeert doorlopend in de relatie met de klant en weet daarbij de juiste snaar te raken. Dit autobedrijf geeft het begrip ‘local champion’ echt een gezicht.” Autobedrijf Geert Stevering combineert een prachtige locatie met onvervalste Achterhoekse gastvrijheid. “In de regio kun je niet om Autobedrijf Geert Stevering heen”, aldus de jury. Het bedrijf mag zich specialist noemen als het gaat om het zoeken van op de klant afgestemde auto’s in Duitsland.

LASTIGE OPGAVE

De deskundige jury had er al met al een zware kluif aan om tot een eindoordeel te komen: “Het is een ingewikkelde puzzel om alle kwaliteiten van de bedrijven inzichtelijk te maken, te ordenen en er een waardering aan te hangen die uiteindelijk tot een winnaar leidt”, verklaart juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB. Samen met juryleden Oskar Bronsgeest (W&D consultants), Paul de Vries (Marktplaats), Bertus de Vries (Bovemij) en René Stolp (RDC) voelde hij de finalisten in persoonlijke gesprekken stevig aan de tand.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Met de verkiezing Autobedrijf van het Jaar biedt BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven individuele ondernemers de kans om zich succesvol te profileren onder consumenten en branchegenoten. Niet minder belangrijk is de verbindende factor van de verkiezing: ondernemers leren van elkaar en versterken daarbij niet alleen hun eigen bedrijf, maar ook de positie van de branche als geheel. De verkiezing werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Een consumentenstemronde, een intensieve schouwing, mystery mails, calls en bezoeken én pittige jurygesprekken bepalen de uiteindelijke winnaar.

Foto's en tekst: Bovag