Auto accu vervangen

Wil de auto niet starten? In de meeste gevallen is het een stroom probleem, accu leeg, accu kapot. Wanneer u bijvoorbeeld een tikkend, ratelend geluid hoort als u de auto probeert te starten, kan het zijn dat de accu niet voldoende capaciteit om de startmotor en dus de motor van uw auto op gang te helpen.

Heeft u dit probleem? Blijf dan niet proberen tot er niets meer gebeurt, maar probeer de auto over te starten met behulp van startkabels of als u in het bezit bent van een autoacculader, leg de accu een aantal uur aan de lader. 

Heeft u problemen met de accu, ervaart u startproblemen of moet de accu regelmatig aan de lader? Neem dan gerust even contact op met autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge. Wij kunnen een accu controle, een accu check voor u autovoeren om de staat van de accu in kaart te brengen.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Autoaccu laten vervangen
Autoaccu laten vervangen

De gemiddelde accu gaat ongeveer vijf tot zeven jaar mee, bij korte ritten is dit al een stuk minder, vervang uw accu dan ook tijdig om onverwacht stilstaan te voorkomen!

Onderhoud voor eerlijke prijzen
Onderhoud voor eerlijke prijzen

Niemand houdt van verassingen achteraf. Daarom ontvangt u bij ons altijd vooraf een prijsindicatie. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of het laten uitvoeren van een APK. Stel, we zijn met uw auto bezig en lopen toch tegen zaken aan die wij vooraf niet hebben kunnen zien of goed hebben kunnen beoordelen en brengen deze punten veel extra kosten met zich mee? Dan nemen we altijd even contact met u op.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 39 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00
Renault Scénic
Renault Scénic
1.3 TCe Bose
Bouwjaar 2018
KM-stand 74082 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 371,00