Wintercheck auto in Emmen

Wij Nederlanders gaan steeds vaker op wintersport. Tegelijkertijd gaan we ook steeds verder op vakantie. Niemand wil de vakantie beginnen met pech langs de weg staan. Vandaar is het slim om aan het begin van de winter uw auto te laten checken op verschillende essentiële punten en mogelijke aankomende gebreken.

Of u nu wel of niet op vakantie gaat in de winter, de winter komt er ook in Nederland weer aan! Dat betekent dat uw auto toe is aan een set winterbanden en het is belangrijk dat de airco het doet. Kom daarom direct langs bij Tjeerdsma en laat uw auto een wintercheck ondergaan. Zo kunt u ook tijdens de koude, gladde en donkere wintermaanden zonder zorgen de weg op.

Wilt u een afspraak inplannen voor een wintercheck auto in Emmen? Neem dan gerust contact met ons op via: 0591 - 521 466.

Kom naar Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge
Wintercheck auto in Emmen?
Kom naar Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge

Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge is gespecialiseerd in het onderhouden en checken van auto’s. Het is erg vervelend wanneer u met pech langs de weg staat. Wees daarom zeker van uw auto en laat hem bij Tjeerdsma checken. Wilt u een wintercheck aan uw auto laten uitvoeren in Emmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn goed geschoold en dankzij onze goed ingerichte werkplaats kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan. Zo bent u snel weer veilig onderweg!

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0591 - 521 466. U kunt natuurlijk ook gewoon binnen komen lopen, de koffie staat klaar!

BOVAG Autobedrijf van het jaar 2017/2018
BOVAG Autobedrijf van het jaar 2017/2018

Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge is uitgeroepen tot het BOVAG Autobedrijf van het jaar, hier zijn wij erg trots op! Het is een beloning voor onze harde werk.

“Autobedrijf Tjeerdsma ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde”, aldus juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB.

Kom gerust langs bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge!

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 46 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz M-Klasse
Mercedes-Benz M-Klasse
350
Bouwjaar 2005
KM-stand 254145 km 272 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 173,00
Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo
2.0 TDI Economy Business
Bouwjaar 2021
KM-stand 55140 km 75 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 341,00
BMW 3 Serie
BMW 3 Serie
318i Centennial High Executive
Bouwjaar 2016
KM-stand 88446 km 136 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 466,00