Olie verversen Toyota Yaris

Olie verversen Toyota Yaris: Rijdt u in een Toyota Yaris en moet de olie ververst worden? Of is uw Toyota Yaris toe aan een grote beurt? Bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge bent u aan het goede adres voor onderhoud aan uw Toyota Yaris.

Autobedrijf Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Dit houdt in, dat u bij ons terecht kunt met alle merken en type auto’s.

Moet uw Toyota Yaris voor een grote of kleine onderhoudsbeurt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om eventueel direct een afspraak in te plannen.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Olie verversen Toyota Yaris met oliefilter
Olie verversen Toyota Yaris met oliefilter

Moet de olie van uw Toyota ververst worden? Bij iedere olie ververs beurt vervangt autobedrijf Tjeerdsma ook altijd het oliefilter.

In het oliefilter blijven alle vuildeeltjes zitten die uit de motor meekomen. Als uw auto toe is aan verse olie, dan moet het oliefilter ook vervangen worden. Zou het oliefilter niet vervangen worden, dan zou de schone, verse motorolie bevuild raken door de viezigheid uit het oude filter. 

Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Plant u een afspraak in voor een olie ververs beurt? Dan hebben wij gegarandeerd de juiste motorolie en het juiste oliefilter voor uw Toyota op voorraad.

Vragen of misschien direct een afspraak inplannen? Maak eenvoudig online een afspraak in, of plan snel telefonisch een afspraak in.

Toyota Yaris onderhoud
Toyota Yaris onderhoud

Heeft u een Toyota Yaris en is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, dan bent u bij BOVAG garage Tjeerdsma helemaal op het juiste adres. Wij kunnen alle onderhoud en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan uw Toyota Yaris.

Is uw Toyota Yaris toe aan een onderhoudsbeurt, dan krijgt u hier eigenlijk altijd een melding van in het dashboard. Dit in de vorm van een oranje servicelampje. Het logo of de manier van hangt een beetje af van de uitvoering en het bouwjaar van uw Toyota, maar te allen tijde is het oranje servicemelding.

Geeft uw auto nu een oranje gekleurde servicemelding, dan kunt u hier gewoon mee doorrijden. Wij raden u wel aan bij een oranje servicemelding om zo snel mogelijk even een afspraak in te plannen bij de garage.

Gaat de oranje gekleurde servicemelding naar rood, of krijgt u een rood gekleurde servicemelding op uw dashboard? Dan is het zaak de auto zo snel mogelijk uit te zetten. Doe dit uiteraard wel altijd op een veilige plaats.

Heeft u vragen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen bij Autobedrijf Tjeerdsma? Plan dan eenvoudig online een afspraak in, of bel on som direct een afspraak te maken.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 38 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Renault Scénic
Renault Scénic
1.3 TCe Bose
Bouwjaar 2018
KM-stand 74082 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 371,00
Volkswagen Touran
Volkswagen Touran
1.2 TSI Comfortline BlueMotion
Bouwjaar 2013
KM-stand 207422 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 187,00