Olie verversen Renault koleos

Moet de olie ververst worden van uw Renault koleos? Ook dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma helemaal op het juiste adres. Autobedrijf Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG garagebedrijf, dit houdt in dat u bij ons terecht kunt met alle merken en type auto’s.

Rijdt u een Renault koleos en krijgt u een servicemelding op het dashboard dat uw Renault koleos voor service en of onderhoud moet? grote kans dat de olie dan ook ververst moet worden.

Heeft u vragen over het olie verversen van uw Renault koleos of wilt u misschien direct een afspraak inplannen bij Autobedrijf Tjeerdsma? Plan dan eenvoudig online een afspraak in, of bel tijdens openingstijden 0591 - 521 466.

Wanneer olie verversen Renault koleos
Wanneer olie verversen Renault koleos

Wanneer de olie in uw Renault koleos ververst moet worden verschilt. Dit is namelijk afhankelijk of u een diesel of benzinemotor in uw koleos heeft.

Doorgaans kunt u tussen de 10.000 en 20.000 kilometer of 24 maanden rijden voordat de motorolie ververst moet worden. Let er wel op, dat u in de tussentijd regelmatig het oliepeil controleert.

Het fijne van de Renault koleos is dat deze zelf op het dashboard aangeeft wanneer deze voor een servicebeurt naar de garage moet. Bij de Renault koleos wordt dit doorgaans aangegeven met een oranje steeksleutel en de tekst; onderhoud over (en dan vaak het aantal kilometers wat u nog kunt rijden of het aantal dagen dat u nog heeft voor de 24 maanden om zijn).

Motorolie Renault koleos

Welke motorolie in uw Renault koleos moet, is ook weer afhankelijk van het type brandstof en kan zelfs afhankelijk zijn per type motor.

Uiteraard hebben wij bij Autobedrijf Tjeerdsma alle juiste oliën op voorraad. En goed om te weten. Brengt u uw auto bij ons langs voor een olieverversbeurt dan vervangen wij uiteraard ook altijd het oliefilter.

Is uw koleos toe aan een olieverversbeurt en wilt u weten wat de mogelijkheden en wat de kosten zijn om de motorolie inclusief oliefilter te vervangen voor uw Renault? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

Motorolie verversen Renault camper modellen
Motorolie verversen Renault camper modellen

Bezit u een Renault camper of bezit u een camper welke als basis een Renault heeft en is uw camper toe aan een onderhoudsbeurt?

Bij BOVAG garage Tjeerdsma beschikken wij over speciale, grotere bruggen waar wij goed, professioneel en vakkundig het onderhoud kunnen uitvoeren aan alle Renault camper modellen en kleine Renault bedrijfswagens.

In onze werkplaats werken goed opgeleide, professionele monteurs welke onder andere gespecialiseerd zijn in het servicen en onderhouden van campers. Bezit u een Renault camper en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij ons betreft, service onderhoud of de camper APK? Neem dan gerust even contact met ons op.

Renault
Motorolie verversen
Renault

Er zijn een verschillende redenen waarom u de motorolie van uw Renault moet verversen. De belangrijkste redenen zijn:

  • Dat er minder viezigheid in de olie zit. (Nieuwe olie is schoner)
  • Nieuwe motorolie kan roestvorming in de motor voorkomen.
  • Nieuwe motorolie heeft de juiste dikte, dit voorkomt lekkage op afdichtingen aan/in de motor.
  • Nieuwe motorolie zorgt ervoor dat de motor van uw Renault soepel en goed blijft lopen.
  • Oude olie smeert minder. Zuigers, assen etc. hebben hierdoor meer weerstand. Dit geheel zorgt ervoor dat de motor minder goed/soepel draait.
     

Renault koleos olie verversen

Zoals eerder genoemd, brengt u uw Renault bij Autobedrijf Tjeerdsma om de olie te laten verversen, dan vervangen wij uiteraard ook te allen tijde het oliefilter.

Heeft u vragen het olie verversen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen om de olie en het oliefilter te laten vervangen? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of bel tijdens openingstijden 0591 - 521 466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00