Olie verversen Opel

Olie verversen Opel: Geeft uw Opel aan dat de motorolie ververst moet worden? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma aan het goede adres. Wij zorgen voor de beste olie die bij uw Opel past.

Waarom uw olie verversen?
Waarom uw olie verversen?

Het verversen van de motorolie is een must als u de motor in goede conditie wilt houden. Het is belangrijk om regelmatig en optijd de olie van uw motor te vervangen. Rij niet te lang door met oude olie en laat uw motorolie regelmatig vervangen, op deze manier houdt u uw motor in top conditie.

Verschillende redenen waarom u de motorolie van uw Opel moet verversen

Er zijn een verschillende redenen waarom u de motorolie van uw Opel moet verversen. De belangrijkste redenen zijn:

  • Dat er minder viezigheid in de olie zit. (Nieuwe olie is schoner)
  • Nieuwe motorolie kan roestvorming in de motor voorkomen.
  • Nieuwe motorolie heeft de juiste dikte, dit voorkomt lekkage op afdichtingen aan/in de motor.
  • Nieuwe motorolie zorgt ervoor dat de motor van uw Opel soepel en goed blijft lopen. Oude olie smeert minder, zuigers, assen etc. hebben hierdoor meer weerstand. Dit geheel zorgt ervoor dat de motor minder goed/soepel draait.

Als wij van autobedrijf Tjeerdsma uw motorolie van uw Opel vervangen, dan vervangen wij uiteraard ook direct het oliefilter.

Verschil per Opel
Verschil per Opel

Het verversen van de olie in uw motor verschilt in hoeveelheid en dus ook in prijs. Het ligt er maar net aan welk model/type, brandstof en type motor u heeft. Wij passen de prijs en de soorten olie aan op het type Opel u heeft.

Wilt u nu exact weten wat de kosten zijn voor het verversen van de motorolie voor uw Opel? Neem dan gerust even contact met ons op.

Olie verversen bij korte ritten
Olie verversen bij korte ritten

Bij de ene Opelmotor is het al nodig om de olie te verversen bij 8.000 km. Terwijl bij de andere Opel het pas hoeft bij 20.000 km. Het hangt er ook vanaf of u vaak met een aanhangwagen, caravan of een kar achter uw auto rijdt. Hierdoor is de kans op het snel verversen van de olie een stuk groter.

Door het maken van korte ritten van 10 kilometer of korter is de kans op vervangen groter dan dat u lange ritten maakt. Dit komt doordat de olie snel veranderd van koud naar warm als u kleine ritjes maakt met uw Opel.

Olie verversen alle Opel modellen

Bij Autobedrijf Tjeerdsma kunt u terecht voor het laten verversen van alle Opel modellen en alle type motoren. Benzine, diesel of LPG? Wij hebben de juiste olie en het juiste oliefilter altijd op voorraad!

Zo kunt u dus bij ons terecht voor:

 

Heeft u vragen over het vervangen van de motorolie van uw Opel, of wilt wilt u misschien direct een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

Kosten olie verversen Opel
Kosten olie verversen Opel

De kosten voor het verversen van de motorolie in uw Opel zijn afhankelijk van type Opel en het type motor wat in uw Opel zit. Het kan zijn dat er een andere olie in de auto moet, daarnaast moet er in het ene type motor meer motorolie als in het andere type motor.

Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor het vervangen van de motorolie in uw Opel? Neem dan gerust even contact met ons op. Neem dan gerust even contact met ons op.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 43 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-Roc
2.0 TSI 4Motion Sport 190PK
Bouwjaar 2018
KM-stand 91360 km 190 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 495,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
1.0 TSI Comfortline
Bouwjaar 2018
KM-stand 117360 km 97 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 251,00
Škoda Octavia
Škoda Octavia
Combi 1.4 TSI Greentech Style Business
Bouwjaar 2017
KM-stand 161078 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 271,00