Bandenopslag voor zomer of winterbanden

Op zoek naar bandenopslag voor uw zomer- of winterbanden? Bandenopslag bij Autobedrijf Tjeerdsma is een goede en handige oplossing om uw zomer- en winterbanden veilig en in goede conditie op te slaan wanneer u deze niet gebruikt. Door uw banden op de juiste manier op te slaan, kunt u de levensduur en de prestaties van uw banden verlengen.

Daarnaast kunnen wij het wisselen van zomer- of winterbanden ook voor uw verzorgen. U hoeft dan alleen een afspraak te maken om de zomerwielen of de winterwielen te wisselen. Wij zorgen dat de wielen die gemonteerd moeten worden klaar staan en dat de wielen die gewisseld zijn op de juiste manier in onze bandenopslag komen.

Dus geen zin om zelf de banden te wisselen, geen zin om twee keer per jaar met uw banden in de auto naar de garage te rijden? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Winterbanden opslag

Winterbanden opslag

In het voorjaar de winterbanden wisselen voor de zomerbanden? Bij autobedrijf Tjeerdsma kunt u uw winterbanden achterlaten en in het najaar weer onder uw auto laten monteren.

In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw winterbanden onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen in onze bandenopslag

Zomerbanden opslag

Zomerbanden opslag

In het najaar de zomerbanden wisselen voor de winterbanden? Bij autobedrijf Tjeerdsma kunt u uw zomerbanden achterlaten en in het voorjaar weer onder uw auto laten monteren.

In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw zomerbanden onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen in onze bandenopslag
 

Voordelen bandenopslag

Voordelen bandenopslag

Uw banden opslaan bij Autobedrijf Tjeerdsma heeft verschillende voordelen.

  • U hoeft zelf niet te slepen met zware, vieze of soms natte banden.
  • Geen vieze en/ of natte banden in uw auto.
  • Uw zomer- of winterbanden staan onder de juiste condities opgeslagen.
  • De zomer- of winterbanden nemen in uw eigen schuur of garage geen ruimte in.
     

Bandenopslag gecombineerd met bandenwissel

Zoals eerder op deze pagina ook al vermeld, bij autobedrijf Tjeerdsma liggen uw zomer- of winterbanden niet alleen opgeslagen. Ook het wisselen van de zomer- of winterbanden kunnen wij voor u regelen.

Een groot voordeel is, dat als de zomer- of winterbanden bij ons opgeslagen liggen, u hier zelf niet mee hoeft te slepen. Dus geen gesleep met zware wielen, geen vieze banden mee op de terugweg in de auto.

Laat u bij ons de wielen wisselen? Dan kunt u hier in veel gevallen bij ons op wachten. De koffie staat voor u klaar! 

 

Banden opslag in de buurt

Als de zomer- of winterbanden gewisseld worden en de banden blijven achter in opslag, willen de meeste mensen hier geen lange tijd voor rijden. Daarom zien wij dat de meeste klanten ook uit Nieuw-Weerdinge en de plaatsen hier direct omheen komen.

Bent u dus op zoek naar een adres voor bandenopslag Emmen, bandenopslag Nieuw-Weerdinge of bandenopslag Ter Apel? Dan bent u bij autobedrijf Tjeerdsma helemaal aan het juiste adres. 
 

Afspraak maken voor bandenopslag

Afspraak maken voor bandenopslag

Moeten uw zomer- of winterbanden gewisseld worden en wilt u uw zomer- of winterbanden bij ons in opslag hebben? Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden van onze bandenopslag?

Neem dan gerust even contact met ons op of plan eenvoudig direct een afspraak bij ons in.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volvo V60
Volvo V60
2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum
Bouwjaar 2014
KM-stand 232638 km 215 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 11.450,00
Audi Q7
Audi Q7
50 TDI quattro Pro Line S 7p
Bouwjaar 2019
KM-stand 138807 km 286 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 59.950,00
Opel Mokka X
Opel Mokka X
1.4 Turbo 120 Jaar Edition 9.300KM!
Bouwjaar 2019
KM-stand 9314 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 18.450,00