29
januari

Update Verbouwing 29 januari 2020

De verbouwing van ons pand schiet aardig op! Ook in januari is er weer enorm veel werk verzet.

Zo is er een start gemaakt met de installatie werkzaamheden. Verlichting en stroompunten zijn aangelegd, daarnaast zijn alle aansluitingen voor de krachtstoom in orde gemaakt. De krachtstroom is onder andere nodig voor onze autobruggen, camperbruggen en voor verschillende machines die wij gebruiken in onze werkplaats.

Het grootste deel van de stellingen voor de winterbandenopslag/ zomerbandenopslag op de eerste verdieping is opgebouwd (zie foto’s). Uiteraard is er ook een trap geplaatst naar de eerste verdieping. Momenteel zijn we nog druk bezig met het plaatsen van een bandenlift, zodat we straks niet met alle zomer en winterbanden de trap op en af moeten.

Ook is de muur in de showroom afgebroken. De showroom wordt straks een stuk groter en gaat dus ook plaats bieden aan meer jonge gebruikte auto’s. We wachten nu op het bedrijf die onze gasmeter gaat verplaatsen, als dit uitgevoerd is kan de showroomvloer er in en kunnen we verder met het afbouwen/afwerken van de uitgebouwde showroom.

Op de hoogte blijven van de verbouwing?

Wij gaan er van uit dat de verbouwing +/- 30 weken zal gaan duren. Dit houdt in dat de verbouwing in juni 2020 klaar zou moeten zijn.

Wij houden u graag op de hoogte en gaan proberen om ieder 3 weken een update te plaatsen. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de verbouwing en u informeren over de vorderingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Houd dan onze website in de gaten of kom gerust eens langs voor een kop koffie om de verbouwing in levenden lijve te zien!

Wilt u geen update missen? Volg Autobedrijf Tjeerdsma op Facebook en mis geen update van onze verbouwing!