De juiste banden onder uw auto

Banden - Vullen, kopen en opslag

De banden onder uw auto zorgen dat u veilig van A naar B komt.

Te zachte banden

De bandenspanning van uw banden zorgen voor een goede wegligging en voorkomen dat u te veel brandstof verbruikt wanneer u onderweg bent. Bezoek Autobedrijf Tjeerdsma om uw banden op de juiste spanning te laten brengen. Voor iedere auto en ieder merk banden zijn wij op de hoogte van de juiste bandenspanning.

Wanneer moet ik de winterbanden laten monteren?

Uw winterbanden onder de auto laten zetten kunt u het best doen wanneer de temperatuur 's nachts richting het vriespunt gaat. Overdag is het dan circa vijf tot tien graden.

Wanneer u te lang met uw zomerbanden doorrijd kan dit zorgen voor minder grip, meer slijtage en dus eerdere vervanging van uw zomerbanden

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.