Autobanden Spanning en Vervangen

De banden onder uw auto zorgen dat u veilig van A naar B komt. De bandenspanning van uw banden zorgen voor een goede wegligging en voorkomen dat u te veel brandstof verbruikt wanneer u onderweg bent. Bezoek Autobedrijf Tjeerdsma om uw banden op de juiste spanning te laten brengen. Voor iedere auto en ieder merk banden zijn wij op de hoogte van de juiste bandenspanning.

Direct een afspraak inplannen?
Wanneer moet ik de winterbanden laten monteren?
Wanneer moet ik de winterbanden laten monteren?

Uw winterbanden onder de auto laten zetten kunt u het best doen wanneer de temperatuur 's nachts richting het vriespunt gaat. Overdag is het dan circa vijf tot tien graden.

Wanneer u te lang met uw zomerbanden doorrijd kan dit zorgen voor minder grip, meer slijtage en dus eerdere vervanging van uw zomerbanden

Onderhoud voor eerlijke prijzen

Niemand houdt van verassingen achteraf. Daarom ontvangt u bij ons altijd vooraf een prijsindicatie. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of het laten uitvoeren van een APK. Stel, we zijn met uw auto bezig en lopen toch tegen zaken aan die wij vooraf niet hebben kunnen zien of goed hebben kunnen beoordelen en brengen deze punten veel extra kosten met zich mee? Dan nemen we altijd even contact met u op.

vervangend vervoer
Mogelijkheid voor
vervangend vervoer

Brengt u uw auto voor een APK, voor auto onderhoud of om een reparatie uit te laten voeren? Dan kunt u bij Autobedrijf Tjeerdsma altijd vervangend vervoer regelen. Wij beschikken hiervoor over verschillende Volkswagens UP's, waaronder één 100% elektrische e-Up! en een Volkswagen Caddy (bedrijfsauto) met trekhaak.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 38 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Renault Scénic
Renault Scénic
1.3 TCe Bose
Bouwjaar 2018
KM-stand 74082 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 371,00
Volkswagen Touran
Volkswagen Touran
1.2 TSI Comfortline BlueMotion
Bouwjaar 2013
KM-stand 207422 km 105 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 187,00