Uw accu kapot?

Accu - Onderhoud en vervanging

Niets is zo vervelend als weg willen rijden en er achter komen dat uw auto niet wil starten.

Tikkend geluid tijdens het starten

Wanneer u een tikkend geluid ervaart tijdens het starten van uw auto kan het zijn dat uw accu niet voldoende werkt om uw auto op gang te helpen. We adviseren dan ook om tijdig met uw auto naar onze werkplaats te komen wanneer u deze geluiden hoort tijdens het starten.

Uw accu vervangen

De gemiddelde accu gaat ongeveer vijf tot zeven jaar mee, bij korte ritten is dit al een stuk minder, vervang uw accu dan ook tijdig om onverwacht stilstaan te voorkomen!

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.