Mijn auto wassen

Wassen - Uw auto schoon

Uw auto geheel schoon? maak dan gebruik van de wasstraat van Autobedrijf Tjeerdsma

Hoe vaak moet ik mijn auto wassen?

Door uw auto regelmatig te wassen voorkomt u dat hardnekkige vlekken in de lak van uw auto trekken. Wij adviseren dan ook om minimaal eens per twee weken uw auto te (laten) wassen.

Uw auto wassen na zout strooien

Wanneer er met zout gestrooid wordt of het wegdek met pekel wordt behandeld kan dit effect hebben op de kwaliteit van uw auto. Zeker wanneer er reeds roest aanwezig is of wanneer uw auto zwakke plekken heeft is het belangrijk om zout en pekel zo snel mogelijk van uw auto te (laten) wassen.

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo