Autowassen

De auto wassen. Misschien wel het eenvoudigste stukje onderhoud wat u zelf kunt uitvoeren. Dit kan natuurlijk op straat of in een wasbox met de hand. Maar, u kunt ook langs komen bij autobedrijf Tjeerdsma om uw auto te laten wassen in onze autowasstraat.

Wilt u uw auto laten wassen in onze autowasstraat in Nieuw-Weerdinge, dan kunt u een eenmalige waspas kopen bij onze receptie. Ook bieden wij voordelige autowas-abonnementen aan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust even langs bij autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Hoe vaak de auto wassen?
Hoe vaak de auto wassen?

Hoe vaak moet ik de auto wassen, een vraag die wij zo nu en dan krijgen. Maar, eigenlijk kunnen we hier geen antwoord opgeven. Wij houden zelf één keer per maand aan, maar soms moet het vaker. 

Dan denken wij hierbij niet alleen aan een hele vieze auto zoals modder, en zichtbaar vuil. Maar vooral aan vuil in combinatie met omstandigheden die de lak echt kunnen schaden. 

Denk hierbij aan zomer doodgereden vliegen die in de lak kunnen branden, vogelpoep waar bepaalde zuren en ammonia inzitten, welke bij warme tempraturen extra snel kunnen inbranden, maar natuurlijk ook aan de pekel in de winter. De pekel kan niet alleen de lak aantasten, maar ook onder de auto in kieren en in naden schade aanbrengen.

Autowasstraat in Nieuw-Weerdinge
Autowasstraat in Nieuw-Weerdinge

Heeft u dus bij zomerdag doodgereden vliegen en/ of vogelpoep op de auto, dan is het altijd aan te raden om dit zo snel mogelijk er van af te krijgen. Hebben we een vorst, pekel periode achter de rug? Zorg dan dat u uw auto na die tijd zo snel mogelijk wast of laat wassen en dit natuurlijk bij voorkeur in onze autowasstraat in Nieuw-Weerdinge.

Zoek naar jouw auto!
Momenteel maarliefst 29 auto's op locatie!
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Audi a5
Audi a5
Cabriolet 2.0 tfsi quattro pro line
Bouwjaar 2012 Automaat
KM-stand 119974 km 211 PK
Brandstof Benzine € 22.900,00
Bmw i3
Bmw i3
S iperformance 94ah 33 kwh np 56.000
Bouwjaar 2018 Automaat
KM-stand 83775 km 184 PK
Brandstof Elektrisch € 26.950,00
Audi q5
Audi q5
2.0 tfsi quattro pro line s
Bouwjaar 2014 Automaat
KM-stand 90102 km 224 PK
Brandstof Benzine € 32.750,00