Olie verversen Volkswagen

Olie verversen Volkswagen

Moet de olie ververst worden van uw Volkswagen Golf, uw Volkswagen polo, uw Volkswagen Transporter, uw Passat of heeft u een ander model waarbij de motorolie aan vervanging toe is? Maak dan een afspraak bij BOVAG autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Laat u de motorolie van uw Volgwagen verversen bij Autobedrijf Tjeerdsma, dan vervangen wij uiteraard ook altijd het oliefilter. Wij hebben alle oliën en oliefilters op voorraad en kunnen deze werkzaamheden goed en snel voor u uitvoeren.

Vaak wordt het verversen van de olie gecombineerd met een grote onderhoudsbeurt of kleine onderhoudsbeurt. Bij de verschillende beuren worden (afhankelijk van het type Volkswagen, het bouwjaar en de motorinhoud) ook direct andere filters, riemen en of vloeistoffen vervangen.

Heeft vragen over het verversen van de olie in uw Volkswagen of wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u online een afspraak inplannen, of maak telefonisch een afspraak via 0591-521466.

Olie vervangen Volkswagen

Wat kost het vervangen van de motorolie? Een veel gestelde vraag, waar we uiteraard vooraf duidelijk antwoord op kunnen geven. Echter zijn de kosten per Volkswagen verschillend en dan niet alleen voor de verschillende types, maar ook het type brandstof, diesel of benzine’ en de motorinhoud speelt een rol.

Doorgaans moet er in een grotere motor meer olie en kan het type olie en het type oliefilter per motor en brandstof anders zijn. Wilt u een exacte prijsindicatie voor het vervagen van de motorolie voor uw Volkswagen? Neem dan even contact op met de specialisten van Autobedrijf Tjeerdsma.

Als u ons belt om de prijs voor het vervangen van de motorolie op te vragen, houd dan even het kenteken van de auto bij de hand. Op basis van jet kenteken kunnen wij namelijk doorgaans alle benodigde gegevens van het voertuig achterhalen.

Olielampje of melding olie verversen Volkswagen

Vrijwel iedere Volkswagen geeft via het dashboard netjes aan als de auto toe is aan een beurt. Dit wordt aangegeven met een oranje (steek)sleutel of een uitgeschreven melding in de boordcomputer. Dit geld ook voor het verversen van de olie.

Als de olie vervangen moet worden krijgt u een melding in het dashboard van een oranje oliekannetje, vaak ondersteund met de boodschap “motorolie spoedig verversen” of met een parentage melding hoelang de olie in uw Volkswagen nog mee kan gaan.

In deze gevallen is het verstandig om een afspraak in te plannen om de olie te laten vervangen.

Het kan ook gebeuren dat u een rood olie kannetje in beeld krijgt of in het rood een melding dat het olie pijl onder niveau zit. In deze gevallen adviseren wij u om direct even contact op te nemen met de garage met betrekking tot wat te doen. Bij een rode melding kan doorrijden schade veroorzaken aan de motor.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen om de motorolie van uw Volkswagen te laten verversen? Neem dan contact op met de specialisten van BOVAG autobedrijf Tjeerdsma, wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0591-521466.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.