Olie verversen Volkswagen Polo

Wij bij Autobedrijf Tjeerdsma zijn gespecialiseerd in het verversen van olie voor de Volkswagen Polo. Dit geld voor elk bouwjaar en type Volkswagen Polo. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste olie voor uw auto. Het verversen van uw olie is erg belangrijk voor iedere auto. Door de motorolie te verversen zorgt u er voor dat uw verbrandingsmotor in goede staat blijft.

Door het regelmatig verversen van de olie wordt de wrijving in uw motor minder, wordt de slijtage van de bewegende onderdelen beperkt, heeft een betere koeling en warmte afvoer van de motor en voorkomt u sneller dure reparaties of vervangingen aan de motor.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Olie verversen voor de Volkswagen Polo bij Autobedrijf Tjeerdsma
Olie verversen voor de Volkswagen Polo bij Autobedrijf Tjeerdsma

Als u een afspraak maakt bij Autobedrijf Tjeerdsma voor het verversen van de motorolie van uw Volkswagen Polo, dan wordt uiteraard ook direct uw oliefilter vervangen. Het oliefilter zorgt ervoor dat de olie gefilterd wordt, de motorolie loopt door uw motor en neemt hier vuil en viezigheid mee. Deze vuildeeltjes worden in het oliefilter opgevangen. Het is dus belangrijk dat het oliefilter direct vervangen wordt bij het verversen van de olie.

Doet u dit niet is de verse motorolie namelijk direct weer vervuild. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen met betrekking tot het verversen van de motorolie van uw auto? Neem gerust contact met ons op. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar, daarnaast kunt u natuurlijk altijd ons contactformulier invullen.

Wanneer olie vervangen van een Volkswagen Polo?
Wanneer olie vervangen van een Volkswagen Polo?

Hoe vaak u de motorolie moet verversen van uw Volkswagen kan van verschillende factoren afhankelijk zijn. Het hangt er van af uit welk bouwjaar de auto komt, op wat voor brandstof deze rijdt, het type Volkswagen Polo en het type motor die er in zit. Het kan per Volkswagen Polo verschillen wanneer u uw olie moet verversen.

Bij de ene motor moet de olie om de 25.000 kilometer worden vervangen. Terwijl dit bij ander auto’s misschien al veel eerder is. Rijdt u veel met een aanhangwagen of caravan, dan heeft u de kans dat u veel sneller en vaker u olie moet verversen. Maakt u vaak korte ritten (10km) met uw Volkswagen dan is de kans op verversen sneller. Dit komt door de snelle wisseling van tempratuur in de motor. Het is in ieder geval aan te raden om uw auto hier elk jaar op te laten controleren.

Waaraan kunt u zien dat de motorolie vervangen moet worden?

Bij de meeste auto’s geeft de auto dit zelf aan. Er verschijnt dan een melding op uw dashboard die aan geeft dat u uw olie moet verversen. Als uw motorolie wordt ververst geeft Autobedrijf Tjeerdsma u de mogelijkheid op vervangend vervoer. Het kan namelijk per ververs beurt verschillen hoe lang het duurt. De kosten van het vervangen kan ook per beurt verschillen. Dit ligt aan het olietype wat er gebruikt wordt en hoeveel hier van gebruikt wordt.

Vragen of direct een afspraak inplannen voor het verversen van uw motorolie? Neem gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 41 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00