Olie verversen Audi

Olie verversen Audi

Het olie verversen van de motor is een belangrijk punt op het gebied van het onderhouden van uw Audi. Door het verversen van de motorolie worden er een paar belangrijke dingen voorkomen die de motor aantasten.

Als eerst wordt de kans op slijtage van de bewegende onderdelen in de motor beperkt. Het is ook goed voor de wrijving in de motor, met schone olie wordt deze wrijving een stuk minder. Met het verversen van de olie wordt de koeling en warmte afvoer in de motor vele malen beter. Door al deze punten is er natuurlijk één belangrijk ding. Dure reparaties of vervangingen worden veel sneller voorkomen door de ververste olie. Het is dus erg nuttig om regelmatig de olie van uw Audi te laten verversen.

Olie verversen Audi? Vragen of direct een afspraak inplannen? Neem gerust eens contact op met de specialisten van Autobedrijf Tjeerdsma via telefoonnummer 0591-521466.

Olie verversen bij Autobedrijf Tjeerdsma

Bij Autobedrijf Tjeerdsma is er een selectie gemaakt van veel verschillende oliën. Dit zorgt voor de beste olie voor uw Audi. Niet alleen het verversen van de olie is een must. Het vervangen van de oliefilter is goed voor het schoonhouden van de olie. Deze oliefilter zit namelijk vaak vol met zweefvuil wat uit de oude olie komt. Bij het verversen van de olie van uw Audi bij Autobedrijf Tjeerdsma wordt de oliefilter ook gelijk vervangen. Dit zorgt ervoor dat de olie van uw Audi minder vaak ververst moet worden.

Wanneer en hoe vaak olie laten verversen?

Bij de meeste moderne Audi’s krijg je een melding in je dashboard dat de olie bijgevuld of ververst moet worden. Wanneer uw audi mindere prestaties levert dan dat eigenlijk hoort dan dit komen doordat de motorolie niet in orde is. Probeer dan zo snel mogelijk contact op te nemen voor een oliecheck. Hoe vaak u de olie van uw Audi moet laten verversen ligt vaan aan het rijgedrag. Maakt u lange ritten? Dan is de kans op vervangen minder snel dan dat u vaak korte ritten van rond de 10km maakt. Dit komt door de snelle wisseling van tempratuur van de motorolie. Hierdoor moet de olie van uw Audi sneller en vaker ververst worden.

Kosten olie verversen Audi

De kosten van het verversen van de olie in uw Audi is verschillend per motortype en brandstof. U bent dus afhankelijk van wat voor motor er in uw Audi zit. Dit komt door de verschillende kosten qua olietypen.

Olie verversen Audi? U kunt altijd contact opnemen met ons voor een afspraak of voor de prijzen van het laten verversen van de olie. Voor verdere vragen of direct contact kunt u ons bellen via 0591-521466.

Buiten onze werktijden om kunt u ons contactformulier op de site invullen. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.